Annonsørinnhold i samarbeid med Gomobu Fjellstue

Hva er dette?

 
 

Tradisjonelt og moderne fjellbryllup

Bryllup er en stor markering og feiring av dere som par. Vi på Gomobu Fjellstue vet at det å gifte seg er mer enn å si "ja" til hverandre, og vi hjelper dere med arrangementet for den store dagen!

Annonsørinnhold i samarbeid med Gomobu Fjellstue

Gomobu Fjellstue

Når dere skal gifte dere er det mange ting å huske på. Sted for både vielse og fest skal velges, gjestelisten skal skrives, menyen skal prøvesmakes og bestilles og brudekjoler skal prøves.

Valdres er et vakkert sted å avlegge ekteskapsløftene, og har mange tradisjonsrike og unike steder for vigselen: Lomen Stavkirke, Ulnes Kirke, Mo Kyrkjeruin eller utendørs. For ikke å snakke om hvilke bryllupsbilder dere får!

Vi har over 25 års erfaring, og har vært med på å arrangere vielse innendørs i kirker og utendørs på fjellet. Hos oss har brudepar ankommet på spark og vi har til og med hatt en smed på tunet som smidde ekteskapslenker foran selskapet. Hva med en eventyrlig tur med hest og slede? Lyden av dombjeller og hestehover gir gjenklang i det vakre vinterlandskapet når brudeparet ankommer. Kanefart er meget populært, unikt og romantisk. 

 

Gomobu Fjellstue har tre sjarmerende selskapslokaler, og dere finner garantert det som passer akkurat for dere. Bryllupsfesten kan avholdes i Nesja Skule, et 200 år gammelt tømmerhus på tunet. Biblioteket er et moderne bibliotek i Fjellstua med sittegruppe, prosjektor og elektrisk peis. Fra Spisesalen har dere utsikt mot Bitihorn, Rasletind og flere andre fjelltopper.

Uansett om dere ønsker et stort eller mindre selskap står vi klare til å hjelpe dere med å velge det lokalet som passer dere best.

Gomobu Fjellstue åpnet dørene i 1967, og drives i dag av andre generasjon. De senere årene har fjellstua blitt modernisert, men har beholdt sitt tradisjonelle, urnorske særpreg. Vi har ti hytter og 36 nyoppussede rom, egen brudesuite og egen brudehytte. Hos oss er det plass til nærmere 150 gjester. Dermed er alt tilrettelagt for en perfekt bryllupsfeiring! 

 

Brudeparet kan velge blant våre tilpassede bryllupsmenyer eller komme med egne ideer. Vi anbefaler å ta høyde for en liten matbit mellom vigsel og middag siden det kan ta litt tid før gjestene kan gå til bords. Vårt kjøkken imøtekommer deres ønsker for menyen, aperitiff, finger- og nattmat.

Våre lokalkjente ansatte hjelper dere også med å finne lokale fotografer, florister, frisører, transportselskaper og underholdning slik at den store dagen blir uforglemmelig.

På Gomobu Fjellstue vet vi at det er godt og trygt med lokalkunnskap og erfaring – derfor står vi alltid klare til å svare på spørsmålene deres.

Alle bryllup er ulike, og vi bidrar med det vi kan for at dere skal få akkurat det bryllupet dere ønsker! 

Gomobu Fjellstue

• Gomobu Fjellstue åpent dørene i 1967 og i dag det andre generasjon som driver hotellet.

• De seneste årene er fjellstua modernisert, men har fortsatt beholdt sitt tradisjonelle, urnorske særpreg.

• Vi tilbyr et tradisjonelt og moderne fjellbryllup, og har arrangert bryllup i 25 år.

• Gomobu Fjellstue tilbyr 3 sjarmerende selskapslokaler.

• Valdres har mange fine og unike steder dere kan si ja til hverandre, både kirker og utendørs.

• Vi har ti hytter og 36 nyoppussede rom, egen brudesuite og egen brudehytte. Hos oss er det plass til nærmere 150 gjester.

• Gomobu ligger i hjertet av Valdres.

• I området er det 120 kilometer med skiløyper, alpinsenter, akebakker, hundekjøring, ridning, kanefart, fiske, mange mil med sykkelstier og kilometervis med turstier.

• Gratulerer med bryllupsplanene! 

Del artikkelen på Facebook