Annonsørinnhold i samarbeid med Nybo Kjøkken AS

Hva er dette?

 
 

Tidløs kvalitet gjennom generasjoner

Familien Tangen har produsert kjøkken i tre generasjoner. Det vises på kvaliteten. Med full kontroll på hele verdikjeden, leverer Nybo skreddersydde løsninger til både privatpersoner og større prosjekter. Uansett hvordan du vil ha det, har Nybo oppskriften på det perfekte kjøkken. Derfor er det ikke uten grunn at kundene kommer igjen og igjen – og igjen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Nybo Kjøkken AS

Nybo Kjøkken AS

Nybo Kjøkken er en ekte familiebedrift. Historien går tilbake til 1953, da Leif Tangen startet møbelproduksjon i en nedlagt trevarefabrikk på Tyristrand. Etter han døde i 1976, overtok sønnene Eivind og Bjørn Tangen. Etter en lang periode med veggseksjoner i teak – "Veggen de Lux" – satset de på en kombinasjon av møbler og kjøkkenfronter.

Fra 1979 var det kjøkkenfronter i heltre som gjaldt. Firmaet het Ringerike Møbel og Trevare AS og utviklet seg til å bli en betydelig leverandør til de største kjøkkenprodusentene i Norge. Etter hvert skiftet virksomheten navn til Trebo, før de ble Nybo Kjøkken i 2014. Firmaet ledes i dag av Frode Tangen, sønn av Bjørn og tredje generasjon Tangen i trevarebransjen.

Selv om han er født inn i bransjen, var det ikke en selvfølge at Frode Tangen skulle jobbe med hverken trevarer eller kjøkken.

– I mine yngre år var jeg veldig bestemt på at jeg ikke skulle bli hverken snekker eller drive med kjøkken. Jeg skulle bli industrimekaniker! Det utdannet jeg meg også til, og jobbet i 16 år som mekaniker og montør hos Nor-Reg, forteller Frode Tangen.

Men da det som den gang het Trebo for alvor begynte å få oppsving i etterspørselen, spurte faren Bjørn Tangen om ikke sønnen ville begynne som kjøkkenmontør. Det var han villig til, men betingelsen var at han skulle drive for seg sjøl. Etter noen år som selvstendig kjøkkenmontør, ble han spurt om å begynne som selger.

– Etter å ha jobbet litt som selger, fant jeg ut at kjøkkenbransjen likevel kanskje var veien å gå. Jeg likte det bare bedre og bedre, og bestemte meg for at dette var noe jeg hadde lyst til, smiler Frode Tangen.  

Lyst, lekkert og innbydende på kjøkkenet.

Fra idé til ferdig produkt

Nybo Kjøkken består i dag av dyktige fagfolk innen salg, tegning, produksjon og montering. Stort sett alle som jobber i produksjonen har mekanisk bakgrunn, i likhet med Tangen selv. Derfor vet han hva han snakker om.

– Kjøkkenproduksjon er millimeterpresisjon. Derfor er det ofte mer relevant med bakgrunn som mekaniker enn som snekker.

I sterk konkurranse med flatpakkeprodusenter, har Nybo etablert seg som den rimeligste leverandøren av ferdig sammensatte kjøkken. Skrog, fronter, benkeplater og glass kjøpes direkte fra leverandører i land som Tyskland, Danmark, Italia og Kina. Alt sammenstilles i Nybos egen fabrikk på Tyristrand.

– Vi leverer ikke flatpakkede skrog, men setter sammen ferdige moduler i fabrikken. Det gjør det enklere for deg som kunde, enten du velger å montere det selv eller du ønsker en av våre montører til å gjøre det for deg, påpeker Tangen.

Selv om de er en relativt liten bedrift, er de svært konkurransedyktige i forhold til de store kjedene. En av styrkene til Nybo er den korte veien fra idé til levert produkt. Det gir større trygghet for kundene.

– Vi henter komponentene mange forskjellige land. Med egen fabrikk og stort lager kan vi omstille oss raskere. Det har gjort at vi også har kommet mer inn på prosjektmarkedet, forteller Tangen.

Med kjøkken fra Nybo blir kjøkkentjenesten mye lettere.

Kvalitet med 25 års garanti

Nybo er en betydelig kjøkkenleverandør til proffmarkedet på Ringerike, og leverer til små og store boligprosjekter for utbyggere som Norhus og Boligpartner. Blant disse finner vi leilighetsbygg på Gran og Heradsbygd og prosjekter som Bergemotunet og Rørvikberget.

– Det er stor aktivitet på Ringerike for tiden, og vi er engasjert i ulike prosjekter stort sett hele året. Vi har mange spennende prosjekter på gang, og dette er et marked vi ønsker å satse mer på fremover, sier Tangen.

Skal du investere i nytt kjøkken, er det viktig at ingenting overlates til tilfeldighetene. Fordi Nybo bruker flere leverandører av ulike komponenter, gir det høy kvalitet og stort rom for individuelle tilpasninger.

– Vi kompromisser aldri med kvalitet, men tilbyr heller det lille ekstra, blant annet i form av ekstra stabilisering på skuffene. Dessuten leverer vi ferdig monterte høyskap, som den eneste leverandøren av modulkjøkken. Vi tilbyr også 25 års garanti på alle bevegelige deler, påpeker Tanger.

Hos Nybo kan du kjøpe alle typer kjøkken – enten du fortrekker en klassisk, moderne eller mer eksklusiv løsning. Første steg på veien til drømmekjøkkenet er et møte, der du sammen med dyktige kjøkkenkonsulenter kan se på mulige valg av design, farger og løsninger.

– Vi anbefaler at du kommer til oss med en skisse eller oversikt over hva du ønsker, slik at vi kan vi tegne kjøkkenet for deg. Vi tegner kjøkkenet ditt gratis, og kan også foreta oppmåling hjemme hos deg sier Tangen.

Nybo er mer enn bare kjøkken. De tilbyr også skreddersydde bad og garderober i alle typer design og farger.

– Du kan kjøpe alt hos oss, enten du skal pusse opp eller bygge nytt hus. Vi ser at stadig flere velger å gjøre det fordi det er både er enklere og tryggere, sier Tangen. 

Trine Finnerud viser frem forskjellige kjøkkenløsninger for kunde Eivind.

I jungelen av løsninger og farger kan det være vanskelig å bestemme seg. Kommer du til Nybo kan du få det akkurat slik du vil, men Frode Tangen oppfordrer til å tenke deg godt om før du velger farge.

– Det tryggeste er å velge hvitt eller svart, fordi det aldri går av moten. Ønsker du mer "liv" på kjøkkenet, er det bedre å velge trendfarger på veggene fordi det er enklere å male om. Kjøkkenet kjøper du for å ha i 20 år, men fargetrendene forandrer seg hvert tredje år, understreker Tangen.

Frode Tangen er stolt av å kunne videreføre det farfaren startet opp for 65 år siden. Nybo har i dag et solid omdømme som en kjøkkenleverandør til å stole på. Det er fordi de alltid har som mål å levere. Fra første møte til siste finpuss – og enda litt til.

– Fornøyde kunder er den beste markedsføringen vi har. Det er dem vi lever av. Én fornøyd kunde generer gjerne to nye. Det er mye rimeligere å gjøre ting skikkelig første gang enn å holde på med reklamasjoner i etterkant, understreker Tangen.

Før han forteller at han samme dag hadde en kunde som kjøpte sitt tredje kjøkken hos Nybo!

Når du kjøper kjøkken hos Nybo, får du det akkurat slik du vil ha det. Enten du foretrekker det tradisjonelle, moderne eller eksklusive. Ingen ting overlates til tilfeldighetene, og alt er gjennomtenkt til minste detalj. Det gir deg et kjøkken du kan ha glede av i mange år. 

Nybo Kjøkken AS

• Har en historie som går tilbake til 1953, da Leif Tangen startet møbelproduksjon
• Familiebedrift som i dag drives av tredje generasjon Tangen
• Leverer ferdige modulkjøkken til privatpersoner og prosjektmarkedet
• 11 ansatte fordelt på salg, tegning, produksjon og montering
• Egen fabrikk på Tyristrand

Del artikkelen på Facebook