Annonsørinnhold fra Sandvold Boliger AS

Hva er dette?

 
 

Proffe boligbyggere med rom for personlig service

Sandvold Boliger har bygget over 200 hus og leiligheter på Ringerike siden 2003. På samme tid har de bygget opp en solid stab av kvalitetsbevisste og serviceinnstilte håndverkere. Det gjør de ikke bare i stand til å bygge det vanlige folk vil ha – de er også et firma der flinke folk vil jobbe.

Annonsørinnhold fra Sandvold Boliger AS

Sandvold Boliger AS

John-Petter Sandvold startet byggefirmaet Tømrermester Sandvold AS i 2003, og seks år senere ble de forhandlere av Boligpartner-hus. Sandvold Boliger AS ble senere etablert som et eget selskap med fokus på prosjektering og tomteutvikling, mens Tømrermester Sandvold står for byggingen.

Siden 2003 har de bygget over 200 boliger fordelt på små og store prosjekter over hele Ringerike.

– Vi er i dag engasjert i alt fra mindre eneboliger til større leilighetsprosjekter. I tillegg har vi flere ferdigregulerte tomter, som vi er klare til å prosjektere i takt med behovet i markedet, sier daglig leder John-Petter Sandvold.

Blant de største og nyeste prosjektene er Bergemarka Panorama, som de har utviklet i samarbeid med Tronrud Eiendom. Hittil har de bygget cirka 70 leiligheter, men når prosjektet er ferdig vil det romme totalt 120 enheter. Foruten treroms og fireroms leiligheter fra 80 til 120 kvm, er det også noen større eneboliger.

– Det har blitt et veldig bra boligfelt. Det er godt tilrettelagt for blant andre barnefamilier, med lekeplasser, barnehage og ny skole i nærheten. Dessuten er det veldig fin utsikt mot Randsfjorden og Tyrifjorden. Det er også umiddelbar nærhet til lysløype og flott natur med gode muligheter for blant annet jakt og fiske, sier Sandvold.

I tillegg til Bergemarka har Sandvold Boliger vært engasjert i en rekke andre boligprosjekter i regionen – blant annet Fegri på Tyristrand, Nedre Steinsåsen, Rørvikberget og Elstangen. De jobber primært lokalt, men har bygget hus på Nesøya i Asker.

– Vi er stadig på søken etter nye prosjekter, og satser lokalt så langt det lar seg gjøre. Vi har et godt samarbeid med flere grunneiere, og bistår med blant annet reguleringer og søknadsprosessen. Vårt mål er å legge mest mulig til rette for et godt prosjekt for alle, understreker Sandvold. 

Fredrik Østby og John-Petter Sandvold (f.v.) er stadig på jakt etter nye lokale prosjekter.

Fokus på rekruttering

Etter at all infrastruktur er på plass, setter Tømrermester Sandvold i gang med oppføring av boligene. Bedriften består i dag av 20 dyktige håndverkere, i tillegg til faste lag som leies inn fra prosjekt til prosjekt. For Sandvold Boliger er alle håndverkere like verdifulle.

– Vi gir alle våre håndverkere mye ansvar og tillit, enten de er fast ansatte eller innleide. Alle kjenner godt til rutiner og forventningene fra både oss og kundene. Vi har bygget opp en fin, sammensveiset gjeng over 15 år. Det vises på kvaliteten, mener Sandvold.

Sandvold-gjengen er ikke bare sammensveiset på jobb. Mange av dem er gode jaktkompiser. De arrangerer eget mesterskap i leirdueskyting og stiller med flere lag på Ringeriksmaraton. De møtes på fredagspils en gang i blant og har hatt flere showopplevelser sammen på Gledeshuset.

– Vi er en sosial gjeng som har mange av de samme interessene og verdiene. Det gjør at vi blir sammensveiset også utenfor jobben. Det skaper en felles plattform som gjør det lett å trives, og som gjør at vi jobber enda bedre sammen, mener Sandvold.

For å sikre rekruttering for fremtiden, har de et godt samarbeid med Hønefoss videregående skole. I tillegg å ha flere elever på utplassering, utdanner de 1-2 lærlinger hvert år. De fleste blir med i bedriften videre etter fullført fagbrev hvis de ønsker.

– Ved å bruke lærlinger får vi formet fremtidens fagarbeidere med hensyn til måten vi jobber på. Vi jobber mye med å finne riktig person som skal følge opp lærlingen. Da vet vi at de får den beste opplæringen for å kunne bli flinke fagfolk, sier Sandvold.

John-Petter Sandvold er stolt av sine medarbeidere, som er både dyktige og flinke til å jobbe.

Kvalitet bygget på personlig kundeservice

De legger også stor vekt på regelmessig kursing og god kommunikasjon. Dette gjelder ikke bare internt i Sandvold Boliger og Tømrermester Sandvold, men også i samarbeid med Boligpartner.

– Vi har blant annet felles møte med alle håndverkerne en gang i månedene. Her tar vi opp blant annet eventuelle utfordringer og hvordan vi kan jobbe mest mulig effektivt. I tillegg har vi tett dialog med Boligpartner for alltid være oppdatert på tekniske forskrifter og krav, forteller Sandvold.

Han mener det i dag er en selvfølge at boligbyggere jobber i henhold til tekniske krav. Det er på håndverkerne de kan skille seg ut.

– Vi kan alltids love gull og grønne skoger når vi selger inn et prosjekt, men det er til syvende og sist håndverkerne vi blir målt på. Det hjelper ikke hvor flinke vi er i administrasjonen, hvis ikke gutta våre leverer kvalitet. Derfor legger vi stor vekt på personlig kundeservice underveis i byggeprosessen, understreker Sandvold.

Personlig service er også noe de har fokus på i planleggingsfasen. De inviterer kundene til å komme med sine ønsker. Sammen ser de på muligheter og eventuelle begrensinger. Med utgangspunkt i idékatalogen til Boligpartner, kan de skreddersy en komplett løsning for hver enkelt kunde. Dette inkluderer en økonomisk plan, som kunden kan ta med seg til banken.

– Vi kartlegger rammene og setter opp en økonomisk plan for prosjektet, slik at vi legger grunnlaget for mest mulig forutsigbarhet i prosjektet. Kanskje kan vi til og med bygge rimeligere enn det kunden hadde sett for seg, sier Sandvold.

Fordi alle som jobber med salg og tomteutvikling i Sandvold Boliger har bakgrunn som tømrermestere, har de bedre forutsetninger for å se helheten i prosjektet.

– I motsetning til mange andre husleverandører er vi ikke et rent salgskontor, men snarere et tømrerfirma som selger og prosjekterer boliger. Det gjør at vi skiller oss ut i markedet, avslutter Sandvold.

Siden starten i 2003 har Sandvold Boliger oppfylt mang en boligdrøm. Det kan de takke sine flinke håndverkere for, som alltid leverer høy kvalitet og gir kunden full oppmerksomhet fra start til slutt.  

Sandvold Boliger AS

• Tømrermester Sandvold ble etablert i 2003
• Har i dag 20 dyktige håndverkere
• Forhandler av huskjeden Boligpartner 2009
• Sandvold Boliger AS etablert i 2011
• Har i dag 8 ansatte
• Utfører tomteutvikling, prosjektering og salg av eneboliger og prosjektboliger
• Boligene bygges av Tømrermester Sandvold

Del artikkelen på Facebook