Annonsørinnhold i samarbeid med Mestergull Hønefoss

Hva er dette?

 
 

Gifteringene er symbolet på kjærligheten

Bryllup er en feiring av kjærligheten. To mennesker velger å forplikte seg til et liv sammen. Gifteringene skal dere bære for resten av livet, og valg av ringer som passer dere perfekt er ingen lett avgjørelse.

Annonsørinnhold i samarbeid med Mestergull Hønefoss

Mestergull Hønefoss

Skal dere gå for de tradisjonelle, enkle ringene eller noe litt mer moderne? Skal ringene være hvitt, gull eller roségull? Smale eller brede? Med eller uten diamanter?

LYKKERINGENE fra Mestergull gir dere en unik mulighet til å designe ringer som representerer dere. Hos oss kan dere hente inspirasjon, la kreativiteten få spillerom og resultatet vil være spesielt for dere og bryllupet – og et symbol på kjærligheten dere kan bruke livet ut.

Mestergull tilbyr et rikt utvalg for enhver smak, prisklasse og for et hvert brudepar. 

Forlovelse er en fantastisk begivenhet. Ved å inngå forlovelse forteller paret omverden at det er oss to, og ifølge tradisjonen bærer vi forlovelsesringer som symbol på at vi har valgt partner. Fra gammelt av var forlovelse en kunngjøring om at man hadde til hensikt å gifte seg i nær fremtid, vanligvis innen et år. I dag varer mange forlovelser livet ut.

Forlovelse er spennende og gledelig. Ikke bare for paret, men for familier og venner. 

 

Tradisjonelt sett har forlovelsesringene vært glatte ringer i gull, men dette har endret seg. Hos Mestergull kan dere velge i et bredt spekter av ringer eller utforme dere egne.

Går du i friertanker kan vi bistå deg med å finne den perfekte ring til din utkårede.

Gullsmeden ligger sjarmerende til i gågata i Hønefoss. Våre blide selgere ønsker deg velkommen inn i en koselig atmosfære og hjelper deg med ringvalget.

Vi fører kjente merkevarer, men også egne kolleksjoner på gull og diamanter. I tillegg får du kjøpt Hønefoss- smykket hos oss, som passer fint som morgengave.

La kjærligheten skinne – på deres fingre! 

Mestergull Hønefoss

• Gullsmeden ligger sjarmerende til i gågata i Hønefoss.

• Vi fører kjente merkevarer, men også egen kolleksjon på gull og diamanter.

• Du får også kjøpt Hønefoss- smykket hos oss.

• Våre blide selgere hjelper deg i en lun og koselig atmosfære.

• LYKKERINGENE fra Mestergull gir dere en unik mulighet til å designe noe som representerer dere. Hent inspirasjon, la kreativiteten få spillerom og resultatet vil være spesielt for dere og bryllupet.

• Hos Mestergull kan du velge i et vidt spekter av forlovelsesringer. Dere kan også utforme deres egne ringer, helt etter deres smak og preferanser. 

 
Del artikkelen på Facebook