Annonsørinnhold i samarbeid med Storgata Blomster

Hva er dette?

 
 

Brudebuketten som passer perfekt for deg

Brudebuketten er ett av de viktigste elementene i bryllupet. Den er brudens smykke og skal fremheve kjolen og deg som brud.

Annonsørinnhold i samarbeid med Storgata Blomster

Storgata Blomster

Når det kommer til sammensetning av brudebuketten er det mye å ta hensyn til. Buketten skal ikke bare være tilpasset kjolen, men den skal også avspeile brudens personlighet.

Storgata Blomster har dyktige og serviceinnstilte ansatte med stor fagkunnskap og fagbrev/mesterbrev. Vi hjelper deg med å finne og lage rett bukett, knapphullsblomst og dekorasjoner som kombinerer dine ønsker med trend og etikette.

Hvordan buketten vil se ut avhenger av hvilken type kjole bruden har, kroppsfasong, fargevalg og hvilken stil eller tema som er valgt for bryllupet.

Det er vår jobb å sette sammen en bukett som tar opp detaljene i kjolen samt løfte frem det essensielle både i forhold til farge og fasong.

Fortell oss gjerne hva du ønsker slik at vi kan hjelpe deg så buketten setter prikken over i’en på den store dagen. Jo mer åpen du er om dine ønsker, jo bedre resultat vil du få. 

 

Knapphullsblomsten til brudgommen skal gjenspeile brudens bukett. Det er også viktig at brudebuketten passer sammen med brudgommens antrekk.

Det er også blitt populært med noe dekorativt med noe blomstrende til brudens forlover. Lag gjerne hårpynt, armbånd eller brosje i samme stil som brudebuketten slik at forloveren også føler seg flott, og lett kjennes igjen som brudens forlover.

Til brudepikene kan vi sette sammen søte miniatyrbuketter.

Til bryllupet kan vi lage alt fra selve buketten til borddekorasjoner og kirkepynt.

Storgata Blomster tilbyr blomster til de spesielle anledningene, det være seg sorg eller glede.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne brudebuketten som passer perfekt til deg! 

Storgata Blomster

• Storgata Blomster ligger på Jevnaker, tidligere Lises Blomster.

• Vi tilbyr blomster til de spesielle anledningene, det være seg sorg og glede.

• Til bryllup kan vi lage alt fra selve buketten til borddekorasjoner og kirkepynt.

• Vi har stor erfaring på sorgbinderi. Det skal være vakkert ved livets slutt.

• Rammene rundt sørgehøytideligheten er i forandring, og flere ønsker en helhet som skal fortelle en historie om avdøde, gjerne gjenspeile interesser og personlighet.

• Vi er en dyktig og serviceinnstilt gjeng med stor fagkunnskap og fagbrev/mesterbrev. 

 
Del artikkelen på Facebook