Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Alexej (17) og Malthe (17) reiser alene på ferie

Malthe (17) fra Kongsberg og Alexej (17) fra Drammen har tidenes sommerjobb. På oppdrag fra Brakar reiser de fylket rundt for å oppleve så mye som mulig på to uker, og transporten koster bare 310 kroner! Det er nemlig prisen på Brakars ungdomsbillett som gir deg 30 dagers reise i hele fylket. Følg de på Instagram og Facebook på Malthe_Alexej.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Første stopp var Holmsbu i Hurum - i strålende sol og nesten 30 grader! Her overnattet de på Bakkeskjær, en liten øy med et gammelt naust som du kan leie. Robåt følger med. «Sørlandsidyllen» Holmsbu er kanskje et av de fineste stedene å være en varm sommerdag i fylket – måkeskrik, badeliv og softis på brygga. Holmsbu er lett tilgjengelig med 85-bussen fra Drammen – også for en dagstur.

Alexej måtte ro ut til guttas første overnattingssted på Holmsbu.

Stort spenn

Det er et stort spenn i hva Malthe og Alexej får oppleve. Etter Holmsbu gikk turen videre til Drammen hvor de testet kreftene i Kjøsterudjuvet og på Klatreverket. Begge opplevelsene ligger langs linje 3 som går gjennom hele Drammen by hvert 10. minutt. 

Fra Drammen reiser de videre til Hønefoss. Årets Ringeriksrevy er i gang, og den skal gutta selvsagt få med seg. Siden de er i Hønefoss slenger de seg på busslinje 222 til flotte Veien Kulturminnepark hvor de håper å treffe blink med pil og bue.

Før helgen setter de kurs mot Hallingdal på Hallingbussen hvor det er masse å finne på for to tenåringer med skolefri. Følg med når de kaster seg ut i ørretsafari og friluftsliv i Hallingdal på Malthe_Alexej eller på brakar.no på Facebook/Instagram.

Del artikkelen på Facebook