Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Shamal Babani har nettopp flyttet inn på Tanberglia med familien. Han er svært fornøyd med boligen og området.
Shamal Babani har nettopp flyttet inn på Tanberglia med familien. Han er svært fornøyd med boligen og området.

– Dette er et unikt prosjekt for distriktet

I Tanberglia får du den helt spesielle kombinasjonen av bynærhet og natur. – Vi er veldig fornøyde med det vi har fått, sier nyinnflyttede Shamal Babani.

Annonsørinnhold fra

Babani overtok sin splitter nye kjedede enebolig i slutten av mars. Beliggende på høyden mellom Ringerike sykehus og byen, har Tanberglia blitt et helt unikt prosjekt med panoramautsikt. For Babani og kona, var utsikt ett av kriteriene da de så etter ny bolig.

– Vi var på utkikk etter en bolig med fire soverom, og kona ønsket seg fin utsikt. Vi er veldig fornøyde med det vi har fått her, sier han.

De har nylig blitt en familie på tre, og ser nå frem til familietilværelsen i det idylliske området. Som en av de første innflyttede familiene, gleder de seg til å se boligfeltet utvikle seg rundt dem.

– Nå håper vi det kommer flere hyggelige familier med barn i samme alder. Her er det både folk som er fra lokalmiljøet, men også innflyttere fra Oslo, sier han.

Les mer om Tanberglia og last ned prospekt her.

Utsikten fra toppen av Tanberglia er svært flott!

En helt spesiell beliggenhet

Trond R. Kristoffersen i Block Watne er selger i det store Tanberglia-prosjektet. Han er svært begeistret for det som nå bygges og blir til på Hønefoss’ tak.

– Dette er et unikt prosjekt for distriktet her. Det er både sentralt, men også veldig landlig. Du er nede i byen på få minutter, samtidig som du nesten er midt i skogen, forteller han.

Det er en praktisk og sentral beliggenhet, men utsikten trekkes igjen frem - for den er virkelig noe helt for seg selv. Med utsyn ned på byen og langt innover Ringerike får man en ro i kroppen som er sjelden i så bynære strøk. I tillegg til eneboligene i kjede, bygges det tomannsboliger og leiligheter fra to til fire rom. Boligene har flere målgrupper, fra unge i etableringsfasen, til voksne som ønsker å gå fra store, gamle hus med hage, og gå for en mer praktisk og lettstelt bolig.

– Det er stille og rolig her, og det er ingen konkurrenter til denne type bolig i området. Det bygges mange leiligheter i Hønefoss, men midt i byen er det asfalt på alle sider og en helt annen tetthet. Hønefoss og områdene rundt er preget av småbygder med flere eneboliger. De som er vant til utsikt, sol hele dagen og plass rundt seg, ønsker ikke nødvendigvis en leilighet i byen der man mister mye av det. Men her får du alt det du er vant til fra den boligen du hadde fra før, men i en mer lettstelt leilighetsform, sier Kristoffersen.

Fellesarealer for alle

Med ønske om mer kompakte og effektive boliger og tomter, stilles det samtidig større krav til gode utearealer. Det er en oppgave Block Watne virkelig har tatt på alvor i Tanberglia.

– Dette er et prosjekt der vi bruker mye penger på uteområdene. Her blir det store, felles uteplasser for alle. Det er allerede bygget en inngjerdet lekeplass for små barn, med sandkasse, huske, vippe og sklie, men det skal også bygges mye mer.

Nysgjerrig på Tanberglia?
Klikk her for å lese mer om boligprosjektet.

Lekeplassen til de minste barna er allerede ferdigstilt og klar til bruk. 

Kristoffersen forklarer entusiastisk og peker utover det som skal blir møteplassene for beboerne i området.

– Her skal det blir zipline, hinderbane og balansebommer. Det blir også satt opp to bordtennisbord, i tillegg til parkour-apparat. Lenger ned bygges det en liten fotballbane og en halv basketbane, to bocciabaner og en grillplass. Så her har du noe til alle, i alle aldre. I tillegg så har du skogen som er en lekeplass i seg selv. Så her blir det gode uteområder der man kan møtes og finne på noe sammen, sier han.

Moderne stil

De nye, ferdige boligene bærer preg av god planløsning en moderne stil i funkis-segmentet, med firkantet design for god plassutnyttelse.

– Det er en litt annerledes byggestil her enn hva som ellers preger distriktet. Her er man mer vant til klassisk halvannen etasje med saltak, klassiske hus som ikke er så store. Så dette er noe helt annet, det er moderne og veldig lettstelt, sier Kristoffersen.

Han forteller at de var spente på hvordan folk ville reagere da de la det ut for salg, fordi det er såpass annerledes enn alt annet i distriktet. De trengte ikke være bekymret.

– Vi får så å si nesten bare positive tilbakemeldinger. Man får litt wow-følelse når man kommer hit. Det åpner seg opp når du kommer inn her. Det er ikke et sted du bare kjører forbi, det er et sted du kjører til, sier han.

 

 

 

 

 

 

 

Hyggelige priser

Beliggenheten bare et lite steinkast fra Hønefoss gjør Tanberglia til et svært anvendelig sted å bo.

Trond R. Kristoffersen forteller at du får mye for pengene i Hønefoss. - Det er mange som bor her som likevel pendler inn til Oslo for å jobbe der. 

– Hønefoss er en småby med sin sjarm. Byen er i vekst, og har alt du trenger i hverdagen. Det er et veldig fint sted hvis man er glad i sport og uteaktiviteter, og det er mange gode klubber for barn og ungdom. Hønefoss har også et veldig rikt kulturliv med masse som skjer, forteller Kristoffersen.

Det ligger også såpass nærme Oslo at mange velger å pendle til jobb i hovedstaden.

– Det er mange som pendler fra Hønefoss til Oslo hver dag, så det er ingen problemer. Det går busser, og Ringeriksbanen med direkte togforbindelse til Oslo er på trappene. Mange som flytter hit har en tilknytning til Ringerike, men det er også folk som flytter fra Oslo og inn hit. Det er hyggelige priser, og du får mye mer for pengene her.

Kristoffersen sier at området er populært, og at eneboligene allerede er utsolgt. Likevel er det mange muligheter for dem som drømmer om å bo i Tanberglia.

– Det er ledig både tomannsboliger og leiligheter, og det vil også snart legges ut flere enheter. 11 rekkehus skal blir tilgjengelig for kjøp i løpet av kort tid, avslører han.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook