Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Brudebuketten som passer perfekt for deg

Annonse fra Storgata Blomster

Brudebuketten er ett av de viktigste elementene i bryllupet. Den er brudens smykke og skal fremheve kjolen og deg som brud.

Adresse
Storgata 7, 3520 Jevnaker

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 17:00
Torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Når det kommer til sammensetning av brudebuketten er det mye å ta hensyn til. Buketten skal ikke bare være tilpasset kjolen, men den skal også avspeile brudens personlighet.

Storgata Blomster har dyktige og serviceinnstilte ansatte med stor fagkunnskap og fagbrev/mesterbrev. Vi hjelper deg med å finne og lage rett bukett, knapphullsblomst og dekorasjoner som kombinerer dine ønsker med trend og etikette.

Hvordan buketten vil se ut avhenger av hvilken type kjole bruden har, kroppsfasong, fargevalg og hvilken stil eller tema som er valgt for bryllupet.

Det er vår jobb å sette sammen en bukett som tar opp detaljene i kjolen samt løfte frem det essensielle både i forhold til farge og fasong.

Fortell oss gjerne hva du ønsker slik at vi kan hjelpe deg så buketten setter prikken over i’en på den store dagen. Jo mer åpen du er om dine ønsker, jo bedre resultat vil du få. 

Knapphullsblomsten til brudgommen skal gjenspeile brudens bukett. Det er også viktig at brudebuketten passer sammen med brudgommens antrekk.

Det er også blitt populært med noe dekorativt med noe blomstrende til brudens forlover. Lag gjerne hårpynt, armbånd eller brosje i samme stil som brudebuketten slik at forloveren også føler seg flott, og lett kjennes igjen som brudens forlover.

Til brudepikene kan vi sette sammen søte miniatyrbuketter.

Til bryllupet kan vi lage alt fra selve buketten til borddekorasjoner og kirkepynt.

Storgata Blomster tilbyr blomster til de spesielle anledningene, det være seg sorg eller glede.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne brudebuketten som passer perfekt til deg! 

Storgata Blomster

• Storgata Blomster ligger på Jevnaker, tidligere Lises Blomster.

• Vi tilbyr blomster til de spesielle anledningene, det være seg sorg og glede.

• Til bryllup kan vi lage alt fra selve buketten til borddekorasjoner og kirkepynt.

• Vi har stor erfaring på sorgbinderi. Det skal være vakkert ved livets slutt.

• Rammene rundt sørgehøytideligheten er i forandring, og flere ønsker en helhet som skal fortelle en historie om avdøde, gjerne gjenspeile interesser og personlighet.

• Vi er en dyktig og serviceinnstilt gjeng med stor fagkunnskap og fagbrev/mesterbrev. 

Redaksjonen i Ringerikes Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet