Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Føl deg vel på den store dagen

Annonse fra Novelaklinikken

Bryllupsdagen er én av de viktigste dagene i ditt liv, og en dag du ønsker å føle deg vel og selvsikker.

Adresse
Sentrumskvartalet, Hønefoss Bru 1D, 3510 Hønefoss

Åpningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag – torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Annenhver lørdag: 10:00 – 15:00

Novelaklinikken er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.
Vi tilbyr et komplett behandlingskonsept innen moderne laser- og estetiske behandlinger, figurforming, hudterapi og permanent makeup.

Totalt er det 7 Novelaklinikker i Norge. I avdelingen vår på Hønefoss har vi også egen frisøravdeling.

Alle våre behandlinger vi tilbyr hos oss kan være aktuelle for den kommende brud.
Det kommer litt an på hvilke ønsker man har, men det vanligste er en god ansiktsbehandling med farging av vipper og bryn, og en tur inn til frisøren.

Våre ansatte har lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.
Det er viktig for oss at våre kunder føler seg godt ivaretatt under alle behandlinger. 

Hos oss finner du erfarne leger, høyt sertifiserte kosmetiske sykepleiere, dyktige hudterapeuter og frisør.

På Novelaklinikken utføres også smartlipo fettfjerning med laser i tillegg til laser oppstramming av linjer, rynker og tunge øyelokk samt trådløft. Kan utføres på både brud, brudgom og brudegjester!

Ta kontakt for gratis konsultasjon!

Novelaklinikken står for kompetanse og kvalitet i alle ledd. Vi møter deg med service og vennlighet fra første stund.

Velkommen inn til våre freshe og innbydende lokaler i Sentrumskvartalet i Hønefoss. 

Novelaklinikken

• Novelaklinikken er en spesialklinikk med et bredt spekter av kosmetiske behandlinger og operasjoner.

• Vi tilbyr et komplett behandlingskonsept innen moderne laser- og estetiske behandlinger, figurforming, hudterapi og permanent makeup.

• Totalt er det 7 klinikker i Norge.

• I klinikken med avdeling Hønefoss har vi også egen frisøravdeling.

• Våre ansatte har lang erfaring og spisskompetanse innenfor sitt område.

• Det er viktig for oss at våre kunder føler seg godt ivaretatt, uansett behandling.

• Hos oss finner du erfarne leger, høyt sertifiserte kosmetiske sykepleiere, dyktige hudterapeuter og frisør.

• Novelaklinikken står for kompetanse og kvalitet i alle ledd, og vi møter deg med service og vennlighet fra første stund.

• Vi holder til i freshe og innbydende lokaler i Sentrumskvartalet i Hønefoss. 

Redaksjonen i Ringerikes Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet