Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Bryllupsfeiring siden 1947

Annonse fra Rustad Kafe

Bryllup er en hyggelig sammenkomst hvor det nybakte ekteparet og gjester er samlet rundt god mat og drikke i en trivelig atmosfære.

Adresse
Hallingdalsveien 21, 3534 Sokna

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 21:00
Torsdag – fredag: 10:00 – 21:00
Lørdag: 09:00 – 21:00
Søndag: 10:00 – 21:00

Selskaper kan avholdes til klokken 01:30. 

Rustad Kafe åpnet i 1947 og har opp gjennom årenes løp arrangert over 400 bryllup!

Hos oss får brudeparet en komplett pakke som inkluderer oppdekning, pynting, servering, opprydding og velsmakende retter med noe godt i glasset. Det eneste par og gjester trenger å gjøre er å møte opp i rett tid!

Hos oss står ditt selskap i fokus. Vi blander aldri selskaper, så dere er garantert eget lokale, buffé og servitører. Dere blir ønsket velkommen av verten, som følger arrangementet hele kvelden.

Vi har egen spisesal med bar og peisestue. Her kan det ryddes til dans etter middag slik at brudepar kan svinge seg i sin første dans som nygift. Det er også en stor foaje med tilhørende garderobe og toaletter. Hos oss er alt beregnet for selskaper inntil 80 personer, men i enkelte tilfeller kan det tas imot over 100 gjester.

Lokalene ligger i kjelleretasjen (Rustadkjelleren), som er lys, trivelig og pyntet for anledningen.

Vi har skjenkebevilling og alkoholfrie alternativer i baren. 

Brudeparet kan velge mellom buffé, med kalde og varme retter. Middagen kan også serveres ved bordet, hvor blide servitører serverer fra fat. Festmiddagen består gjerne av forrett, hovedrett og dessert, etterfulgt av en kaffekopp og avec. Vi serverer maten etter kundens eget ønske, men helstekt ytrefilet av okse eller vilt er populært. 

Vi ser frem til å hjelpe dere med bryllupsfesten! 

Rustad Kafe ønsker også alle velkommen inn i sin hyggelige kafe.
Vi er kjent for å servere deilig hjemmelaget mat i store porsjoner. Våre elgburgere, kjøttboller og andre retter er laget på stedet, noe som sikrer topp kvalitet. En rett som er verdt å teste ut er den legendariske biffgryten basert på en oppskrift av den nåværende eierens bestemor.

Vi tilbyr lunsj, smørbrød, middag, fastfood og lokale retter samt en omfattende cateringmeny. Vår lokale spesialitet er ørret med rømmedressing.

I tillegg til bryllup arrangerer vi julebord, jubileer, møter, kurs og minnesamvær.

Rustad Kafe

• Rustad Kafe serverer god hjemmelaget mat i store porsjoner og til fornuftige priser.

• Siden 1947 har vi arrangert over 400 bryllup.

• Vi ordner alt fra oppdekking, pynting, mat, servering og rydding.

• Vi tilbyr både buffé og fatservering ved bordene.

• Ditt selskap står i fokus, og dere får eget lokale, buffé og servitører.

• Vi arrangerer bryllup, julebord, jubileer, møter, kurs og minnesamvær.

• Våre retter er laget på stedet, noe som sikrer topp kvalitet.

• Vår legendariske biffgryte er basert på en oppskrift av den nåværende eierens bestemor.

• Vår lokale spesialitet er ørret med rømmedressing. 

Redaksjonen i Ringerikes Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet