NÆRINGSLIVET INFORMERER

Stheren 2.jpg

Her får du lokale håndverkstradisjoner og moderne løsninger i skjønn forening

Siden starten i 1975 har Tømrermester G. Sætheren bygget både stort og smått på Ringerike. Hos den tradisjonsrike bedriften går lokal byggeskikk hånd i hånd med moderne løsninger. Selv om de er kjent som jordnære fagfolk, legger de lista høyt når det gjelder kvalitet og personlig service.

Tmrermester Stheren logo.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Tømrermester G. Sætheren er en bedrift med lange tradisjoner på Ringerike. Gjennom snart fem tiår har de bygget seg opp som en av de fremste i sitt distrikt, og er i dag et selvsagt valg for mange lokale kunder som skal realisere små eller store prosjekter.

Firmaet ble etablert i 1975 av Gudbrand Sætheren. I dag er det sønnen Nils Olav som leder den tradisjonsrike bedriften. Helt siden han overtok i 2005, har han vært opptatt av å bygge videre på de gode verdiene og solide omdømmet faren la grunnlaget for.

– Vi setter vår ære i å levere godt håndverk og kompromisser aldri på kvaliteten. Som lokal tømrermester er vi opptatt av å ha et godt forhold til kundene også etter at jobben er gjort, sier Nils Olav Sætheren.

Kontakt oss

Adresse:
Hensmoveien 32/34, 3516 Hønefoss

Telefon: 321 15 090
E-post:  nilsolav@mesterhus.honefoss.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Stheren 6.jpg

Tømrermester G. Sætheren er et entreprenørfirma med lange tradisjoner på Ringerike. I dag er de et selvsagt valg for kunder i små og store byggeprosjekter.

Jordnære fagfolk som legger lista høyt

Nettopp det lokale er viktig for Nils Olav og hans dyktige stab på rundt 30 medarbeidere. Selv om de holder til Hensmoen i Ringerike kommune, jobber de like gjerne på Jevnaker, Hole, Gran og Lunner. Får de forespørselen, strekker de seg også enda litt lenger.

– For oss har det alltid vært viktig å jobbe mest mulig lokalt. Alle våre ansatte bor i distriktet, og er kjente fjes for mange av kundene våre. Vi er omgjengelige folk som både er lette å prate med og enkelt å komme i kontakt med, understreker Nils Olav.

At G. Sætheren er et navn folk forbinder med kvalitet og personlig service, er det liten tvil om. For mange i nærmiljøet er de på mange måter den lokale tømrermesteren – en posisjon de har hatt gjennom flere generasjoner med fornøyde kunder.

– Selv om vi er kjent som jordnære folk, legger vi lista for kvalitet og kundeservice høyt. Det gjelder uansett om vi jobber for privatpersoner, større utbyggere eller det offentlige, smiler Nils Olav.

Hos oss får du

Alle tjenester hos samme entreprenør

Fra byggesøknad til nøkkelferdig prosjekt

Ett kontaktpunkt - raske prosesser og effektiv fremdrift

Et bygg etter dine ønsker og med ditt personlige preg

Stheren 4.jpg

Bedriftens håndverkere er kjent for å legge lista høyt når det gjelder kvalitet og kundeservice.

En variert hverdag

Gjennom 45 år i bransjen har Tømrermester G. Sætheren opparbeidet solid kompetanse i byggfaget. Referansene omfatter det aller meste – hus, leiligheter, næringslokaler, barnehager, skoler, omsorgsboliger og hytter er bare noe av det.

– Hverdagen vår er veldig variert. Det er ingen kunder, prosjekter eller bygg som er like. Jeg har alltid syntes at det er det som gjør jobben så spennende, sier Nils Olav.

Oppdragene er alt fra små tilbygg for noen hundre tusen til store prosjekter på flere hundre millioner. For tiden er de inne i sluttfasen av et rekkehusprosjekt med 97 leiligheter på Vøyenenga i Bærum De jobber også med et 700 kvadratmeter stort næringsbygg med kontorlokaler og lager for en lokal elektrobedrift.

Boliger er kanskje det de jobber aller mest med – fra større prosjekter for andre utbyggere til tomtefelt i egen regi. Som medlem av Mesterhus i en årrekke, har de lang erfaring med å bygge hus i ulike stilarter og størrelser for privatpersoner.

– Selv om katalogen til Mesterhus har et bredt spekter av hustyper og modeller å velge i, er stort sett alle boligene vi bygger tegnet og tilpasset kundens ønsker, forteller Nils Olav.

Stheren 5.jpg

For Tømrermester G. Sætheren har godt samarbeid og personlig service vært inngangen til mange varige kundeforhold.

De fleste fag i eget hus

Uansett hva de bygger eller hvem de jobber for, kan Tømrermester G. Sætheren håndtere hele prosjektet fra start til slutt. Som totalentreprenør har de kompetanse på både tegning, prosjektering, byggesøknader og gjennomføring.

– Vi har stort sett alle fag i eget hus. Det gjør at vi kan ta ansvar for hele prosessen. Med et solid nettverk av lokale samarbeidspartnere har vi god tilgang til rørleggere, elektrikere, malere og andre håndverksfag vi ikke besitter selv, sier Sætheren.

For det tradisjonsrike tømrermesterfirmaet er det også viktig å holde faget i hevd. Som godkjent lærebedrift er de opptatt av å styrke rekrutteringen og utdanne nye fagfolk til bransjen.

I tillegg til staben på rundt 25 faglærte tømrere, har de de i dag tre lærlinger. Målet er å ta inn to nye hvert år.

– Jeg føler at vi har en viktig rolle i samfunnet, og i det siste har faktisk antall søkere til byggfag gått litt opp. Det er viktig at de som kan, tar inn lærlinger. Bare slik vi kan videreføre fagkunnskapen til nye generasjoner av tømrere, mener den erfarne tømrermesteren.

Stheren 7.jpg

Som lærebedrift sørger Tømrermester G. Sætheren for å videreføre fagkunnskap og håndverkstradisjoner til nye generasjoner.

Tømrermester G. Sætheren AS

  • Etablert av Gudbrand Sætheren i 1975, og drives i dag av sønnen Nils Olav Sætheren.
  • Firmaet har i dag 30 medarbeidere, og har gjennom flere tiår bygget opp en solid posisjon på Ringerike.
  • Medlem av den landsdekkende boligkjeden Mesterhus.
  • Kjent for kvalitet, god fagkunnskap og solid håndverk.
  • Bred erfaring som totalentreprenør innen nybygg, rehabilitering og vedlikehold.
  • Jobber med alt fra boliger og næringsbygg, barnehager, skoler og andre offentlige bygg.

Ringerike Liftutleie.jpg

Nå tar vi et enda større løft
for det grønne skiftet

Asker Entreprenr.jpg

Den lokale entreprenøren som
er der det skjer

Hnefoss VVS.jpg

Serviceinnstilte rørleggere med et omdømme som holder vann