NÆRINGSLIVET INFORMERER

I5A5862.jpg

Vi vil at din bedrift skal lykkes!

De er en av landets største regnskapsbedrifter, og engasjerer seg i det lokale næringslivet på Ringerike. Som en av dine viktigste støttespillere i en krevende tid, har SpareBank 1 Økonomihuset ett ønske – at din bedrift skal lykkes!

konomihuset logo.png

ANNONSØRINNHOLD FRA

Økonomihuset ble etablert på Hønefoss så tidlig som i 1974. Siden har de vokst jevnt og trutt, og er i dag en av Norges største regnskapsbedrifter.

– Vi har på mange måter vokst i takt med lokalsamfunnet gjennom fem tiår. Med 63 medarbeidere fordelt på en rekke ulike fagfelt har vi kapasitet til å løse både større og flere oppgaver enn mange andre i bransjen, sier daglig leder Karl Asbjørn Kjennerud.

Siden 2015 har Økonomihuset vært eid av SpareBank 1 RIngerike Hadeland, og er fortsatt et lokalt eid og styrt selskap, sentralt plassert på Hvervenmoen utenfor Hønefoss – også kjent som Norges regnskapshovedstad.

– Det er mange store virksomheter i vår bransje på Hønefoss. Noe som er utypisk i forhold til resten av landet, hvor en stor andel av regnskapsfirmaene er relativt små, sier Kjennerud.

Selv om det primære nedslagsfeltet er Ringerike, har Økonomihuset også kunder i Oslo og landet for øvrig. Noen av dem finner du til og med på Svalbard.

Kundene er stort sett bedrifter i alle størrelser og bransjer – kanskje med unntak av fiskeri og shipping.

– Det er ikke det at vi ikke kan eller vil, men det er få av disse virksomhetene i vår region, sier Karl Asbjørn.

Kontakt oss

Adresse
Kartverksveien 11, 3511 Hønefoss

Telefon: 32 17 92 60
E-post: post@okohuset.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

I5A5793.jpg

SpareBank 1 Økonomihuset på Hønefoss er en av landets største regnskapsbedrifter. Autorisert regnskapsfører Kent Andreassen er en av selskapets 63 medarbeidere.

En viktig støttespiller i en vanskelig tid

I en tid hvor store deler av næringslivet opplever stor usikkerhet, er det viktigere enn noensinne å ha en trygg rådgiver og samarbeidspartner som kan hjelpe til med å få hjulene i gang igjen.

Ambisjonen til SpareBank 1 Økonomihuset er å hjelpe små og store bedrifter med å lykkes og å bli lønnsomme.

– Mange bedrifter sliter om dagen. Vi føler et stort ansvar og engasjement for kundene våre. Derfor bidrar vi med både råd, veiledning og tjenester som skal gjøre det lettere å få ting opp å gå igjen, sier Kjennerud.

Han forteller at de blant annet får mange henvendelser fra bedrifter som lurer på om de dekkes av regjeringens støtteordninger og tiltakspakker.

– Det skjer mye om dagen, men vi holder oss oppdaterte og kan bidra med eventuelle søknader. Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig både for små og store virksomheter, understreker Karl Asbjørn.

Våre tjenester

Regnskap
Enten du ønsker hjelp med deler av økonomifunksjonen eller å outsource hele regnskapsavdelingen kan vi hjelpe deg.

Lønn
Med spesialkompetanse på lønn får du en samarbeidspartner som kan gjøre mer enn bare å føre lønnen for deg – uansett omfang.

HR
Våre lønnsmedarbeidere gir også råd på faglige spørsmål knyttet til HR og personal, som sykemeldinger, fravær og permisjonsregler.

Økonomisk rådgivning
Vi tilbyr rådgivning innenfor finansiering, skatt, avgift, generasjonsskifte og bedriftsøkonomi. Gjennom dette arbeid er vår intensjon at våre kunder skal bedre sin lønnsomhet.

Digitale løsninger
Vi hjelper deg med alt fra skybaserte løsninger til IKT-sikkerhet og driftsavtaler. Med oss som dataansvarlig har du tilgang til bred kompetanse. Vi rådgir deg ved investeringer og veivalg for din IT-løsning.

I5A5899.jpg

Økonomihuset er lett tilgjengelige hvis du trenger gode råd fra erfarne fagfolk. Resepsjonist og sekretær Maja Haugland møter deg alltid med et smil!

En langsiktig samarbeidspartner

Kompetansen du får tilgang til hos Økonomihuset, omfatter alt du forventer av et regnskapsbyrå – og litt til. I tillegg til regnskap, lønn og økonomisk rådgivning kan de bistå med alt fra outsourcing til fusjoner, fisjoner og oppkjøp.

– Vårt hovedfokus har i alle år vært å rekruttere medarbeidere med høy kompetanse innenfor et bredt spekter. Det gjør at vi kan bistå kundene på de aller fleste områder innen regnskap, skatt og avgift, sier Kjennerud.

Med sin kunnskap og erfaring ønsker de å gjøre hverdagen litt enklere for både små og store bedrifter. Tjenestene er skreddersydde for den enkelte kunde og de oppgavene du ønsker hjelp til.

Karl Asbjørn forteller at de er lett tilgjengelige og strekker seg langt for å bistå kundene – om det så bare er en hyggelig prat eller et godt råd.

For han og kollegene er målet kort og godt å levere mer enn forventet.

– Vi ønsker å være langsiktig samarbeidspartner for det lokale næringslivet. Økonomihuset har vært på Ringerike i snart 50 år, og vi skal være her også i fremtiden, understreker han.

_I5A5819.jpg

Økonomihuset tilbyr alle de tjenestene du forventer av et regnskapsbyrå – og litt til! Ida Helene Freitag er en av mange dyktige regnskapsmedarbeidere i staben.

Like tilgjengelig som før

Som følge av koronasituasjonen er en stor andel medarbeiderne hos Økonomihuset henvist til hjemmekontor for tiden. Likevel er den trivelige gjengen like tilgjengelig som før.

– Selv om mange jobber hjemmefra for tiden, er de fleste på plass som vanlig i Kartverksveien 11. I tillegg har vi stengt kantina og sørger for å opprettholde nødvendige tiltak som god håndhygiene og avstand til kolleger og kunder, understreker Karl Asbjørn.

En stor andel av interne møter gjennomføres via telefon eller video. Har du spørsmål eller ønsker å snakke med dem ansikt til ansikt, er det bare å ta kontakt.

– Vi er alltid tilgjengelige for de som ønsker en prat, enten det er fysisk eller digitalt. Vi jobber hver dag for å gjøre så godt vi kan overfor kundene våre, særlig nå i den vanskelige situasjonen mange er i, forsikrer Karl Asbjørn.

SpareBank 1 Økonomihuset AS

  • Økonomihuset ble etablert på Hønefoss i 1974, og har siden 2015 vært eid av SpareBank 1 Ringerike Hadeland.
  • Økonomihuset er blant Norges største regnskapsbedrifter og består av to forretningsenheter, hvert med sitt eget kompetanseområde.
  • Etter mer enn 45 år er vi i dag 63 dedikerte spesialister og medarbeidere som dekker alt innen regnskapstjenester, lønn, outsourcing og økonomisk rådgivning.
  • Hos SpareBank 1 Økonomihuset får du en engasjert samarbeidspartner som hjelper deg med alle ledd innen sunn forretningsdrift.

Den lokale entreprenøren som
er der det skjer

Asker Entreprenr.jpg
Ringerike Liftutleie.jpg

Nå tar vi et enda større løft
for det grønne skiftet

Her får du lokale håndverkstradisjoner og moderne løsninger i skjønn forening

Tmrermester G Stheren.jpg
Hnefoss VVS.jpg

Serviceinnstilte rørleggere med et omdømme som holder vann