BYGGMAGASINET

i Hønefoss 2020

Social group, House, Architecture
Previous.png
Next.png

Sammen har vi skapt noe nytt og spennende

Med kvalitet til fingerspissene og godt samarbeid med lokale håndverkere, har Sandvold Boliger sørget for at lavblokka i Hallingby passer inn med omgivelsene, med et moderne og arkitektonisk uttrykk.

Font, Text

ANNONSØRINNHOLD FRA

Sandvold Boliger i Hønefoss står bak prosjektet Søndre Kirkemoen på Hallingby, mellom E16 og Gamle Ådalsvei. Prosjektet hadde oppstart i november 2019. Byggeprosjektet kan kun beskrives med ett ord:

– Fantastisk! Alt har godt på skinner og nå er så og si alt forestående ferdig. Jeg får ikke beskrevet godt nok hvor heldige vi er som har hatt så dyktige, lokale samarbeidspartnere på veien, sier daglig leder i Sandvold Boliger, John Petter Sandvold.

Som stolt forhandler av BoligPartner i Hønefoss og omegn, har Sandvold Boliger sammen med BoligPartner utviklet og bygget et nytt konsept for lavblokker.

– Det har vært lærerikt og gøy. Dette er en erfaring innenfor blokk og leilighetsmarkedet vi tar med oss videre. Markedet er i endring, og det blir mer og mer fortetting i sentrum, derfor er dette en fin løsning som vi har håndtert svært godt, sier han.

Blue

Sandvold Boliger har sammen med BoligPartner utviklet et nytt konsept for lavblokker. Henning Gulbrandsen (f.v.), John-Petter Sandvold og Andreas Nordgården fra Byggmesteren Hønefoss, som har hatt ansvaret for byggeledelse og drift.

Høy standard!

Prosjektet består av 17 leiligheter fra 50 kvadratmeter og oppover, fordelt på to blokker. Blokkene glir inn i naturen, med kombinasjon av 95 prosent treverk og fem prosent teglstein.

– Vi har fokusert på skogsfarger. Det har vi valgt for å tone det hele litt ned slik at det skal passe inn med skogen. Resultater er en moderne blokk, med forankring i det tradisjonelle, sier Sandvold.

Alle leilighetene holder høy standard, med rene fine flater. Det er montert sprinkelanlegg som er konsekvensdempene i tilfelle brann eller branntilløp. Alle leilighetene har egen utebod, balkong, garasjeplass og ikke minst heis.

– Ute får man store gode balkonger, med god kvalitet. Vi har hatt fokus på at vi skal levere høy kvalitet hele veien, ikke kun fokusere på uttrykket. I den ene blokka har vi to store leiligheten på toppen og på den andre, har vi tre som er litt mindre. Dette er fordi vi ønsker å tilby et bredt spekter til kjøpegruppa.

Residential area, Real estate, Building, Roof, Town, Home, House, Sky, Property
Aerial photography, Transport
Real estate, Aerial photography, Home, Sky, Roof, Town, House, Property
Line, Brickwork, Property, Light, Daytime, Wall, Architecture, Brick, Sky, Blue
Facade, Apartment, House, Building, Property, Architecture
Facade, Brick, Home, Building, Architecture, House, Property
Brick, Home, Facade, Building, House, Architecture, Property
Facade, House, Brick, Building, Property, Architecture
Residential area, Wall, Light, Building, Home, Property, Blue, Architecture, Sky, House
Door, Blue
Residential area, Mixed-use, House, Building, Property, Sky, Architecture
Residential area, Mixed-use, House, Building, Property, Sky, Architecture
Urban area, Cloud, Facade, House, Building, Daytime, Architecture, Sky, Blue
Residential area, Sky, Home, Wall, Daytime, Building, Facade, Property, House, Architecture
Wood flooring, Daylighting, Building, Hardwood, Property, Room, Floor
Wood flooring, Wall, Building, Property, Hardwood, Room, Floor
Laminate flooring, Building, Hardwood, Ceiling, Daylighting, Property, Room, Floor

Godt samarbeid har ført til enestående resultat

Sandvold Boliger har siden 2009 bygget ca 200 eneboliger og leiligheter på Ringerike. I 2018 kjøpte Sandvold seg inn i tømrerfirmaet Byggmesteren Hønefoss, for å øke kapasiteten for oppføringer av boliger.

Dette prosjektet et det første store samarbeidsprosjektet de to erfarne firmaene gjør sammen. I følge Sandvold har samarbeidet mellom byggeleder i Byggmesteren Hønefoss, Andreas Nordgården, fungert utrolig bra.

- Andreas har sørget for den gode kommunikasjonen mellom alle tekniske fag, og det har resultert i at vi er ferdig i rett tid, sier en fornøyd Sandvold som beskriver prosjektet som lærerikt.

Sandvold Boliger sto sammen med BoligPartner for detaljprosjektering og arkitektur. Deretter overtok Byggmesteren Hønefoss i driftsfasen.

Får å lykkes med et slikt prosjekt forteller Nordgården, som er byggeleder på prosjekt Hallingby, at man er avhengig av gode samarbeidspartnere:

– Jeg er utrolig stolt av alle involverte, og veldig stolt av å ha vært del av dette prosjektet. Dette er et resultat av at vi er større og sterkere sammen, sier han.

Standing

Prosjektet gjennomføres i tett samarbeid med lokale underleverandører. Aigars (f.v.) fra Dreambygg , Andreas Nordgården fra Byggmesteren Hønefoss og Fredrik Østby fra Tømrermester Sandvold.

Konseptet passer også utenfor sentrum

Med nærhet til dagligvare, skoler og barnehager ligger alt til rette for en enkel hverdag på Hallingby. Den flotte naturen rett utenfor døra og innbyr til fine turopplevelser året rundt. Det er gode bussforbindelser til Hønefoss og Oslo, rett ved E16.

– Blokka faller veldig fint inn i sentrum av Hallingby. Så langt har vi fått veldig gode tilbakemeldinger, sier han.

Lavblokka er utsmykket av tre og limtre, med flotte farger også innvending. Nordgården forteller at bygget er langt fra sterilt og kjedelig.

– De som har kjøpt leilighet så langt, har valgt farger ut fra den fargelista som har blitt planlagt fra prosjektering. Jeg syns det er veldig fint. Det blir ikke den sterile, helt hvite leiligheten.

Han mener at en slik BoligPartner-blokk kan passe like bra i sentrum som på bygda.

– Med store balkonger og et ordentlig stabilt bygg i tre, stål og betong, tenker jeg at dette kan passe godt i mange ulike typer prosjekter, sier Nordgården.

Blokkleiligheter er for alle: enslige, familier og nyetablerte. Med tilgang til heis og trappefri inngangsparti, passer leilighetene også får dem som er litt dårlig til bens.

– Signaturbyggene fremhever Hallingby på en veldig fin måte. Det er fortsatt noen leiligheter som ikke er solgt. A-blokka er innflytningsklar i starten av desember, mens B-blokka er innflyttingsklar 15. januar 2021, avslutter Nordgården.

Fredrik Østby monterer ferdig glassrekkverket.
Filip Karlson fra V8 Ventilasjon.
Marius Trinterud fra Ødegård VVS monterer sprinklerhode.
Ceiling, Yellow, Room, Standing
Ståle Brun fra Dreambygg monterer dører.
Standing
Ola Haukedalen fra Ødegård VVS jobber med teknisk rom.

Kontakt oss

Adresse:
Osloveien 67, Hønefoss

Telefon: 922 63 153
E-post:  honefoss@boligpartner.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Sandvold Boliger

  • John-Petter Sandvold startet byggefirmaet Tømrermester Sandvold AS i 2003
  • Har i dag 20 dyktige håndverkere.
  • I 2009 ble vi forhandler av Boligpartner.
  • Sandvold Boliger AS etablert i 2012, selskapet har i dag åtte ansatte.
  • Vi utfører tomteutvikling, prosjektering og salg av eneboliger og prosjektboliger.