BYGGMAGASINET

i Hønefoss 2020

Warehouseman
Previous.png
Next.png

Trives best på taket

Et tak varer ikke evig, og hvert tak har sin levetid. Dette kan Rune Edvardsen alt om. Nå seiler firmaet opp som en av distriktets mest solide takentreprenører.

Logo, Text, Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Oppskriften på suksessen er at vi alltid tilbyr det beste for kunden. Vi har også gode samarbeidspartnere og leverer produkter av ypperste kvalitet, sier Rune Edvardsen.

Rune tok over virksomheten etter faren, Jan Edvardsen, i 1988 og drev som enkeltmannsforetak fram til 2008, da han etablerte aksjeselskap.

– Jeg begynte sammen med far i 1983 og var innom Astrup og Høyer som tømrerlærling. Taktekkerskolen tok jeg i 1993-94, siden den gang har takfaget gått i arv, sier han.

I dag er Rune Edvardsen AS en lokal takentreprenør med over 30 års erfaring i faget. Firmaet har 15 ansatte, som både rehabiliterer tak og bygger nytt.

Forklift truck

Rune Edvardsen er en erfaren mann som har taket på det meste, også trucken på lageret.

Flere store prosjekter

Firmaet holder til på Kilemoen i Hønefoss og utfører taktekking med pappmembran, folie, takstein og skifer på nybygg, boligsameier og privathus.

– Vi driver hovedsakelig med flatt tak, men vi tar selvfølgelig på oss oppdrag i forbindelse med skråtak også, sier Edvardsen.

Det har vært 30 innholdsrike år for firmaet. Med indre Østlandet som hovedområde, har firmaet også bistått både det amerikanske og norske forsvaret med solide tak.

– På 90-tallet jobbet vi mye med taktekking i Nord-Norge, både på haller og anlegg til forsvaret. Det var en lærerik tid, sier han.

Han forteller at de har jobbet mye på næringsbygg, men også generelt med prosjekter til private hjem og bedrifter. Ingen oppdrag er for store:

– Vi har blant annet lagt tak på Den Svenske ambassaden, Hoffet, VG-bygget, og Politihøgskolen. Det siste store prosjektet vi hadde var Hagparken, sier han.

Noen av våre referanseprosjekter

Legevakten Ringerike
Den Amerikanske ambassaden
Den Svenske ambassaden
VG-bygget
Hoffet
Hvervenmoen
Ringerike Fengsel
ILA fengsel og forvaringanstalt
Politihøgskolen i Oslo
Hagaparken

Anne Tungen har ansvar for økonomi og administrasjon.
Job
Andrew Moroz river av det gamle takbelegget Ringerikshallen.
Personal protective equipment
Andrew og Darek Moroz er taktekkerbrødre fra Polen.
Transport, Roof
Darek Moroz fjerner gammelt beslag på Ringerikshallen.
Roofer, Roof
Mats Remi Johnsrud jobber med plateknekking på verkstedet.
Darek Moroz fjerner gammelt beslag på Ringerikshallen.
Outerwear

Taktekking året rundt

Nye byggeprosjekter ferdigstilles året rundt og det er også behov for å tekke tak på vinterstid. Mange tror at dette kanskje ikke kan gjøres på denne tiden av året, men ifølge Edvardsen kan alt fikes ved hjelp av snøskuffa.

– Det blir mye snømåking og kosting på vinterstid, men takarbeid kan fint gjøres på vinteren også. Det går mest i nybygg der entreprenørene holder taket rent, deretter tar vi over jobben, sier han.

Edvardsen anbefaler at taket ditt får seg en grundig sjekk to ganger i året.

– Rens sluk og avløp, slik at vannet kan renne fritt. Det er påkrevd å sjekke taket to ganger i årer. Tak må vedlikeholdes på samme måte som andre ting, sier han og forteller at taket ikke varer evig:

– Alle flate tak har til felles at de må skiftes ut jevnlig. Dette gjelder både tekke og undertak. Som regel anbefaler man at dette gjøres en sted mellom 20. og hvert 30. år, påpeker han.

Våre tjenester

Vi utfører taktekking på nybygg, boligsameier og privathus med:

Pappmembran
Folie
Takstein og skifer

Andrew Moroz stortrives i jobben som taktekker hos Rune Edvardsen AS.

Har taket på kunden

Rune Edvardsen AS har siden oppstart blitt et solid navn i bransjen. De er kjent for å finne gode løsninger, tilrettelegging, samarbeid med lokale aktører og de leverer til den tiden som er avtalt.

– Jeg har en stabil gjeng med meg på laget. De fleste har jobbet her i 15 år og har lang erfaring i bransjen. Vi leverer godt arbeid med god utførelse, slik at det blir ordentlig og fint, sier Edvardsen.

Det er ikke bare fornøyde kunder som er viktig for Edvardsen. Også hans medarbeidere trives på jobb.

– Vi er en fin gjeng nå, og jeg har egentlig ingen store ambisjoner om å bli så mye større, sier han.

Historisk sett har det vært skråtak som har dominert i Norge. Nå blir flate tak stadig mer populært i det norske boligmarked. Modnere hus har ofte flate tak. De rene linjene man får med denne typen tak, er ofte ensbetydende med dagens byggestil.

Uansett hva du måtte ønske, Rune Edvardsen AS fikser det for deg!

Kontakt oss

Adresse:
Follummoveien 68, 3516 Hønefoss

Telefon: 90 86 10 99
E-post:  post@rune-edvardsen.no

Følg oss på Facebook

Rune Edvardsen AS

  • Etablert i 1988, og har i dag 15 ansatte.
  • Jobber både med takrehabilitering og legging av nytt tak.
  • Holder til på Kilemoen i Hønefoss.
  • Utfører små og store oppdrag for både privatpersoner og næringskunder.