BYGGMAGASINET

i Hønefoss 2020

Motor vehicle, Transport, Car
Previous.png
Next.png

To lokale firmaer fusjonerer:
– Sammen stiller vi mannsterke!

Fra årsskifte slår Kindberg Elektriske AS seg sammen med installatøren Knut Kristiansen AS. Elektrofirmaene har totalt over 60 års erfaring. Sammenslåingen fører til at Kindberg Elektriske nå får inn frisk pust, som kan bistå med enda høyere kompetanse.

Font, Text, Green

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Et av målene med sammenslåingen har vært å bygge videre på lokalt eierskap, og samtidig ha kompetansemiljø som vokser seg større, sier faglig ansvarlig i Kindberg Elektriske, Espen Lie Kindberg.

Tidligere eier av Knut Kristiansen AS som er pensjonist, ønsker seg nå mer fritid. Han skal fortsatt være med etter fusjonen, men i en friere rolle.

Det tradisjonsrike Kristiansen-navnet her eksistert i 50 år. Knut startet som avdelingsleder for sin fetter i 1970, og har kunder helt tilbake fra den tid.

I 1984 startet han sitt eget firma og frem til nå. Hans ansatte med lang kompetanse blir med som før. Daglig leder blir Espen Lie Kindberg.

Etter sammenslåingen blir Klekkenveien 155 tilholdssted hvor det blir betjent kontor hvor kundene kan henvende seg.

– Knut vil at vi skal ta vare på kundemassen og kompetansen. Vi i Kindberg Elektriske har behov for den kompetansen de har opparbeidet seg gjennom årene. Det er utrolig viktig å ta vare på, sier Espen.

Det er ikke bare i prosjektene det er viktig å ha en god plan. Nå planlegger Kindberg Elektriske for fremtiden, gjennom en fusjon med installasjonsfirmaet Knut Kristiansen AS fra 1. januar 2021. Elektromontør Odin Marthinsen (f.v.) og ny daglig leder Espen Lie Kindberg.

Øker kapasiteten

Kindberg Elektriske ble etablert 2. januar 2002. I dag består firmaet av fire montører og to lærlinger. Etter fusjon får selskapet total ni medarbeidere.

– Ved å øke antall ansatte og ikke minst kompetansen, kan vi fra nyåret ta på oss større og flere prosjekter. I tillegg yte enda bedre service til kundene våre, sier Kindberg.

Firmaet utfører tjenester som favner hele spekteret innen elektroinstallasjon rettet mot privat kunder og småindustrikunder. Nærmere bestemt, bilverksteder, mekaniske verksteder, landbruk og mye privat.

– Landbruk har egentlig blitt et eget fag. Det er ofte strengere krav rettet mot det elektriske. Dette er kunnskap de ansatte hos Kristiansens sitter på, som vi kommer til å ha mye nytte av, påpeker han.

Odin Marthinsen ser lyst på fremtiden.

Rom for faglig hjelp

Arbeidsområdene er både nybygg og rehabilitering i Hønefoss og omegn. For Kindberg Elektriske er ambisjonen å tilrettelegge best mulig for kunden, og lage løsninger som er tilpasset ditt behov.

– Det går mye rehabilitering av bad og eneboliger. I tillegg har vi skiftet mange sikringsskap opp gjennom årene. Vi har også montert mange elbilladere, sier han.

Kindberg forteller at kavene til elbilladning er mange.

– Det er viktig å gjøre alt korrekt, for eksempel hvis man lader med en vanlig stikkontakt kan man kun lade med maks 10 A kurs, og kursen må ha jordbryter type B, sier Kindberg

Han forteller at lading via ladeboks er en sikrere, raskere og enklere måte å lade elbilen på hjemme.

– Elbilalder kan lade helt opp til 32 A kurs, dette gjør at bilen din lader vesentlig fortere, enn vanlig stikkontakt, sier han.

Vi tilbyr alt innen elektro for:

Industri
Hus og hytte
Belysning
Styring av lys og varme
Skjult varme

Electrical network, Cable management, Wire

Bruker mer strøm enn tidligere

For Kindberg Elektriske har det hele tiden vært viktig at elektrikerarbeid skal utføres av en registret elektriker. Med 20 års bransjeerfaring og fra prøvenemda i Akershus siden 1986, er det ingen tvil om at jobben utføres på en effektivt og riktig måte.

– Hvis man skal rehabilitere et bad, er det mange ting å tenke på. Bad er ikke som tidligere, nå er badet delt inn i soner. Derfor er viktig at vi er med fra starten av prosjektet, påpeker han.

Skillen mellom strømbruk før og nå er stor. Mange unge i dag overtar hus fra for eksempel besteforeldre sine. Hvis huset skal renoveres, understreker Kindberg at ungdom i dag bruke fire ganger mer strøm.

– Da hender det at vi bytte ut inntak og sikringsskap. Folk skal inn med koketopper og ting som krever mer strøm. Derfor er det viktige å komme inn tidlig i prosjektet her også, slik at vi underveis kan være med i planløsningen, sier han.

Lighting, Room, Building, Property, Ceiling

Kindberg Elektriske tar gjerne hele installasjonsjobben innen elektro, slik de har gjort for blant andre Gulbrandsen Bil.

Kvalitet til avtalt tid

Selv om mange bruker mer strøm, finnes det flere løsninger som sørger for at du kan spare penger på strømregningene dine. Kindberg Elektriske holder til i Jevnaker med betjent kontor. Hit kan stikke innen for å få faglig hjelp og råd av dyktige ansatte.

– Vår visjon er å levere kvalitet til avtalt tid. Vi er ikke den billigste på markedet, det er fordi vi leverer ordentlig materiell, med godkjent dokumentasjon, sier han.

Både Kindberg Elektriske AS og Knut Kristiansen AS er to elektrofirmaer som sjeldent får reklamasjoner. Planen videre er å fortsette den gode trenden.

– Sammen har vi blitt mannsterke. Jeg ser fram til å kunne takke ja til større prosjekter, med økt kunnskap, avslutter Kindberg.

Kontakt oss

Adresse:
Gjørudenga 20, 3520 Jevnaker

Telefon: 92 88 06 04
E-post:  espen@kindberg-el.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Kindberg Elektriske AS

  • Tradisjonsrikt firma etablert 2. februar 2002 av Espen Lie Kindberg.
  • Firmaet utfører tjenester som favner hele spekteret innen elektriske tjenester.
  • Våre hovedområder er Hadeland, Ringerike, Asker og Bærum samt Oslo.
  • Vi retter oss mot privatkunder og småindustrikunder.
  • 1. januar 2021 fusjonerer vi med Knut Kristiansen AS. Etter fusjon får selskapet total ni medarbeidere.