NÆRINGSLIVET INFORMERER

2278859025722204401.jpg

Serviceinnstilte rørleggere med et omdømme som holder vann

Hønefoss VVS er et velkjent navn for de fleste i sitt lokalmiljø. Siden starten i 2006, har de bygget opp et solid firma med et omdømme som bokstavelig talt holder vann. Oppskriften er enkel – høy kvalitet, bred kompetanse og god kundeservice på alt innen rør, bad og tilbehør!

Hnefoss VVS logo 1.png

ANNONSØRINNHOLD FRA

Med snart 15 års fartstid i lokale markedet, har Hønefoss VVS etter hvert blitt et kjent navn i sitt nærområde. Kunnskapsrike medarbeidere, tjenester av høy kvalitet og personlig kundeservice er noe av årsaken til det solide omdømmet.

– Vi er opptatt av å gi gode råd. Mange tror at ting er dyrere enn det trenger å være. Da tilbyr vi løsninger som passer kundens lommebok, samtidig som vi garanterer for kvaliteten. Sist, men ikke minst, er vi opptatt av å være punktlige og utføre jobben som avtalt, forteller daglig leder Vegard Skredshol.

Det startet med fire mann og en omsetning på sju millioner i 2006. Siden har det gått sakte, men sikkert oppover. I dag har Hønefoss VVS en stab på 16 personer og omsetter for mellom 22 og 24 millioner i året.

– Kundene er en god blanding av privatpersoner som skal pusse opp og store boligutbyggere som Boligpartner og Blinkhus. I tillegg har vi mange hytteoppdrag på Vikerfjell, forteller Vegard.

Kontakt oss

Adresse
Osloveien 4, 3511 Hønefoss

Åpningstider
Mandag – fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag 10:00 – 13:00

Telefon: 32 13 91 00
E-post: honefoss@comfort.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Hnefoss VVS_redigert.jpg

De serviceinnstilte medarbeiderne i Hønefoss VVS er alltid klare for nye oppdrag. Her er rørleggerlærling Ole Thomas i full gang med å utføre service på et næringsbygg.

Allsidige rørleggere

Den varierte hverdagen til de dyktige og allsidi rørleggerne hos Hønefoss VVS rommer alt fra mindre serviceoppdrag til større nybyggsprosjekter.

Selv om de jobber mye for de største boligutbyggerne i distriktet, er det mange private som tar kontakt når de har en liten utfordring.

– Folk kjenner sin egen begrensning. De fleste velger å overlate selv bytting av pakninger og annet til småtteri til fagfolk. Det er bra, fordi da er du garantert at jobben blir gjort skikkelig, understreker Vegard.

Med nærhet til av et landets største hytteområder sør for Oslo, jobber Hønefoss VVS også mye på Vikerfjell. I tillegg til serviceoppdrag, oppussingsprosjekter og nybygg tar de gjerne jobben med å installere utvendige avløpsanlegg for hytteeiere i området.

– Mange hytter og boliger som ligger «på landet» er ikke tilkoblet det kommunale ledningsnettet. Da kan vi ta jobben med søknader og installasjon av et eget anlegg for vann og avløp, sier den erfarne rørleggeren.

Snakk med oss om

Renovering av bad

Interiør og baderomsutstyr

Hytteinstallasjon

Service

Næringsbygg

IMG_20200515_072448.jpg

Hos Hønefoss VVS får du både inspirasjon, gode råd og alt du trenger for å realisere drømmebadet. Rørleggerlærling Mads Kasa viser deg gjerne de flotte utstillingene i butikken.

På tide med nytt bad?

Oppussing av bad er annen ting de jobber mye med. Med alle nødvendige godkjenninger kan de håndtere hele prosjektet fra A til Å – med god hjelp av sitt nettverk bestående av elektrikere, flisleggere, malere, tømrere og andre lokale håndverkere som kreves i prosjektet.

– Vi har blitt veldig gode på totalprosjekter innen bad. Som kunde trenger du kun å forholde deg til vår kontaktperson, som styrer hele prosessen for deg, sier Vegard.

Som medlem i en av Norges ledende rørleggerkjede, Comfort, har de en butikk som bugner av lekre innredninger og alt det andre du trenger for å gjøre badet komplett. Her er det lett å bli inspirert til å realisere drømmebadet!

– Butikken rommer hele spekteret fra de rimeligste til de mer eksklusive variantene. Det kanskje mest populære nå er enkle og stilrene bad. Uansett hva du velger, kan du alltid være trygg på kvaliteten, forsikrer han.

-2421848722402003473.jpg

Hønefoss VVS tar gjerne hele rørleggerjobben fra grunnen. Her jobber Vegard Helgesen (f.v.) og Ole Thomas Groseth med bunnledning til et nytt boligprosjekt på Haug.

Best på kundeservice

Når du tar turen til den flotte butikken i Osloveien 4, får du svar du svar på alt du lurer på når det gjelder rør, bad og tilbehør. Her står kunnskapsrike og serviceinnstilte fagfolk alltid klare til å hjelpe deg – uansett om du har et lite problem eller en stor utfordring.

– Det er lett å stikke innom butikken, og vi er alltid tilgjengelige hvis du har spørsmål. Hos oss møter du du erfarne fagfolk som har svar på det meste, sier Skredshol.

Når koronaviruset traff Norge for fullt i midten av mars, var Hønefoss VVS raskt ute med å iverksette nødvendige smitteverntiltak. Fra tydelig avstandsmerking og antibac lett tilgjengelig for kundene, til hyppig desinfisering av kontaktflater og bruk av engangshansker.

Tryggheten til både kunder og medarbeidere er tross alt det aller viktigste.

– Vi har normale åpningstider og hverdagen er stort sett som før. For oss har smitteverntiltakene blitt en del av våre rutiner, enten det er i butikken, hjemme hos kunden eller ute på byggeplass, understreker Skredshol.

Hønefoss VVS AS

  • Lokalt rørleggerfirma etablert i 2006.
  • Har i dag 16 ansatte.
  • Utfører alt innen rørleggertjenester i forbindelse med boliger og næringsbygg.
  • Kundene er både private boligeiere, utbyggere og bedrifter.
  • Medlem i rørleggerkjeden Comfort, med egen butikk i Osloveien.

Den lokale entreprenøren som
er der det skjer

Asker Entreprenr.jpg
Ringerike Liftutleie.jpg

Nå tar vi et enda større løft
for det grønne skiftet