BYGGMAGASINET

i Hønefoss 2020

Regularity rally, Motor vehicle, Car
Previous.png
Next.png

Vi gir deg varmepumper av ypperste kvalitet

Gravermoen Klima er et lite, lokalt kjølefirma som briljerer i god kundeservice og høy ekspertise. Firmaet monterer årlig over 500 varmepumper som både kjøler og varmer godt.

Electric blue, Teal, Aqua, Line, Azure, Logo, Turquoise, Font, Text

ANNONSØRINNHOLD FRA

Reisen startet for 17 år siden, da Trond Gravermoen opprettet et sideprosjekt som skulle vise seg å bli heltidsjobben til slutt. Oppskriften bak suksessen er intet mindre enn:

– Kundeservice, kundeservice og ikke minst- kundeservice, sier salgsansvarlig, Jan Erik Hagen.

Gravermoen Klima har i dag sju ansatte. Firmaet er forhandler og monterer Mitsubishi Electric og Panasonic varmepumper.

– Dette er gode, solide leverandører som leverer kvalitetsprodukter med et bredt utvalg av lekre varmepumper for enhver smak, sier Hagen.

Trond Gravermoen anbefaler varmepumpe til deg som ønsker høyere grad av komfort og lavere strømutgifter i vinter.

Tilrettelegger for alle

Gravermoen Klima ønsker å være et naturlig førstevalg for alle kunder. Uavhengig om det er privatpersoner eller næringsliv, tilbyr de varmepumper som passer dine behov. Firmaet tilbyr kostnadsfri og uforpliktende befaring.

– Vi kommer på befaring og kartlegger varmebehovet for boligen din. For å få best mulig resultat og effekt, er det essensielt med befaring, sier han.

Når befaringen er gjort og valget av varmepumpe er tatt, kommer en av montørene i Gravermoen Klima og installerer varmepumpen. Monteringen tar kun tre og en halv time.

– Montøren viser kunden hvordan alt fungerer og testkjører varmepumpen. Vi hjelper kunden hele veien. Det eneste kunden må gjøre er egentlig bare å ringe oss, så kommer vi, sier han og smiler.

Product
Land vehicle, Mini, Property, Car

Varmepumper i mange varianter

Gravermoen Klima tilbyr både luft-luft varmepumpe og luft-til-vann varmepumpe. Ganske tidlig i valget av prosessen må du ta stilling til hvor varmepumpen skal monteres.

– De fleste velger å gå for en veggmodell, men det er noen som ikke har mulighet på grunn av veggplass. Da kan man også velge en takmontert varmepumpe eller en gulvmodell. Vi ser etter best mulig løsning for hver enkelt kunde, sier han.

Mange velger den klassiske hvite varmepumpen, men Hagen kan fortelle at fargespekteret er stort.

– Selvfølgelig velger mange hvit, men sort blir stadig mer populært. Vi har også andre farger som passer til dem som er litt mer modig, sier han.

Våre produkter

Luft-luft varmepumpe
Luft-vann varmepumpe
Kjølerom
Vinrom/kjeller

To fluer i en smekk

En luft-til-luft varmepumpe er perfekt for bruk til kjøling på de varmeste sommerdagene. Dette sikrer god komfort året rundt. Normalt vil det gå med lite energi og strøm til dette. Med en slik varmepumpe får du både oppvarming og aircondition i ett.

– Varmepumpens innedel har også gode filterfunksjoner, med blant annet pollenfilter for astmatikere. Filtrene renser luften og bidrar til et bedre og sunnere inneklima, sier han.

I tillegg kan dagens varmepumper kobles opp mot wifi, som gjør at de kan styres fra hvor som helst i verden.

Varmepumpens innedel må rengjøres regelmessig for å sikre optimal effekt og driftssikkerhet, anbefaler Trond Danielsen.

Spar penger med en varmepumpe

Etter 17 års erfaring, kan Gravermoen Klima understreke at mesteparten av strømregningen går til oppvarming av en bolig. Med en varmepumpe kan du få mer varme per krone du bruker, og dermed senke strømutgiftene.

– Varmepumper er et bærekraftig valg av boligoppvarming, fordi det gir lave utslipp. Det er ikke uvanlig å ha nedbetalt for eksempel en luft-til-luft varmepumpe etter tre til seks år, sier Hagen.

For at varmepumpen din skal fungere optimalt, er den helt avhengig av jevnlig service. Da står teamet i Gravermoen Klima klar til å hjelpe deg.

En varmepumpeservice bør bli gjort hvert andre år. På den måten vil du også sikre en lang levetid. En slik sjekk tar normalt 1-2 timer.

– Det innebærer at den blir demontert, testet og rengjort. Enklere vedlikehold kan du gjøre selv, for eksempel støvsuge filteret én gang i måneden. Det tar kun 2 minutter, sier han.

Room

Trond Gravermoen ønsker deg velkommen til det nye showrommet på Nakkerud for en hyggelig prat, et godt råd og nyttig inspirasjon.

Ingenting er så viktig som fornøyde kunder

Gravermoen Klima jobber hovedsakelig i områdene Modum, Ringerike, Hadeland, Sandvika og Hole. Med effektive, flinke arbeidere får firmaet sjelden klager og reklamasjoner. Hvis det er noe i veien, så gjør de ansatte alt de kan for å løse situasjonen slik at du som kunde alltid blir strålende fornøyd.

– Selv om området er ganske stort, har vi fokus på å være lokale. Gjennom årene har vi opparbeidet oss en solid kundebase som anbefaler oss videre til nye kunder. Det setter vi stor pris på, sier han.

Nylig har Gravermoen Klima flyttet inn i nye lokaler på Nakkerud. Her kan du komme til showrommet som har utstilte varer.

– Alle er velkommen til å stikke innom for å ta en kikk og få en kopp kaffe, avslutter Hagen.

Kontakt oss

Adresse:
Grefsrudveien 9, 3533 Tyristrand

Telefon: 481 11 781
E-post:  post@gravermoenklima.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Gravermoen Klima AS

  • Etablert i 2003 av Trond Gravermoen.
  • Firmaet er forhandler av Mitsubishi Electric og Panasonic varmepumper.
  • Vi ønsker å være et naturlig førstevalg for både privatpersoner og bedriftskunder.
  • Vi kartlegger varmebehovet med kostnadsfri og uforpliktende befaring.
  • Vårt mål er at kunden alltid blir 100 prosent fornøyd.