BYGGMAGASINET

folka SOM LEVERER VARENE:

– Vi bruker dem på så og si alt

Når Bokvalitet skal i gang med et byggeprosjekt, trenger de bare ta en telefon til Byggtorget for å få alt de trenger. – De er helt fantastiske og gjør det veldig enkelt for oss, sier Thomas Nystrand.

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Det er jo litt avstand til butikkene her vi er. Da er det helt suverent å ha denne gjengen i nærheten. De har jo alt!

Prosjektleder Thomas Nystrand i Bokvalitet Fritid AS blir entusiastisk når han snakker om firmaets «one stop shop», Byggtorget Ring Bygg på Røyse.

– Ikke bare får vi alt vi trenger på samme sted. De er alltid imøtekommende og svinger seg rundt for å hjelpe oss når det trengs, sier prosjektlederen fornøyd.

KOMPLETT: Hos Byggtorget på Røyse får du alt du trenger til byggeprosjektet, inkludert proffe råd og tips. Interiørdesigner Caroline Lad er en av dem står klar til å hjelpe deg.

– Litt overalt

Bokvalitet er en allsidig entreprenør som bygger både hytter, hus og leilighetsbygg. De jobber både lokalt på Ringerike og andre steder på Østlandet.

– Vi har vært både i Hønefoss, Vikerfjell, Norefjell, Drammen, Oslo og Follo. Du kan si vi er litt overalt.

Når du har prosjekter både her og der, er det betryggende å vite at du alltid har noen som leverer varene, mener Thomas.

– De er veldig serviceinnstilte og tilgjengelige. Dessuten er de gode på pris og ikke minst logistikk. Det gjør at vi alltid får ting til riktig tid ute på byggeplass, uansett hvor vi jobber.

Det er helt suverent å ha denne gjengen i nærheten. De har jo alt!

"

VELKOMMEN: Kampanjeansvarlig Jonas Lad inviterer både nye og gamle kunder inn til en hyggelig handel hos Byggtorget.

– Veldig praktisk

Byggtorget Ring Bygg er et av kjedens over 100 varehus i landet. Her finner du alt du trenger til små og store byggeprosjekter – enten du er hobbysnekker eller proffkunde.

– Her kjøper vi alt fra trelast og komplette byggesett, til andre byggevarer og festemateriell. Kort sagt alt som har med bygging å gjøre, inkludert verktøy og arbeidsklær, forteller Thomas.

Prosjektlederen mener det ikke bare er det store utvalget som er fordelen med Byggtorget Ring Bygg.

– Det er veldig praktisk å handle alt på ett sted, som attpåtil holder til i nærområdet. Alt kommer på én faktura, du har ett kontaktpunkt og hele prosessen er totalt sett mye enklere.

HJELPSOM: Caroline Lad hjelper snekker Kjell Sulland i Bokvalitet med å finne riktig dørhåndtak.

Dette er Byggtorget Ring Bygg

  • Et av Byggtorgets over 100 varehus i Norge.
  • Eies og drives av brødrene Kjell og Arve Lad.
  • Omfattende utvalg av produkter innen trelast, byggevarer og interiør.
  • Seks medarbeidere, inkludert egen interiørdesigner.
  • Fokus på lokal forankring og god kundeservice.

    Les mer

Hva trenger du?

Se det omfattende utvalget her

– Kan absolutt anbefales

Thomas skryter av samarbeidet med Byggtorget Ring Bygg, med brødrene Kjell og Arve Lad i spissen. Men selv om det er de som holder i trådene, understreker han at suksessen er et resultat av godt lagspill hele veien.

– Hele gjengen har mye kunnskap og erfaring. Både i administrasjonen, i butikken og på lageret. Dessuten har de dyktige partnere på transport, med kranbiler som sikrer punktlige leveranser og effektiv flyt ute på byggeplass.

Prosjektlederen forteller at de har samarbeidet med Byggtorget Ring Bygg i snart ni år, de siste årene mer enn noen gang. Det er det gode grunner til.

– De er opptatt av og ikke minst flinke til å legge til rette for at vi skal kunne levere et godt produkt til våre kunder. De er rett og slett veldig bra og kan absolutt anbefales!

FÅR SKRYT: Daglig leder og resten av gjengen hos Byggtorget Ring Bygg høster mange lovord fra kundene.

Kontakt

Adresse
Røyseveien 189, 3530 Røyse

Åpningstider
Mandag - fredag 07 - 17
Lørdag 09 - 14

Telefon: 32 15 99 80
E-post: [email protected]

Foto: Erik Hansen