All garanti på ett sted

med Toyota!

Marthe og Per Christian bruker sin lokale Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre: – Vi får det «lille» ekstra

Gjør bilholdet enkelt med Toyota Hønefoss – all garanti på ett sted!

Hos Toyota Hønefoss blir vi møtt av blide ansatte som gjerne byr deg på en kaffekopp og slår av en bilprat, enten du er på utkikk etter ny bil eller har bilen din på service eller reparasjon.

— Vi er heldige som har så lojale kunder. Her på Hønefoss har vi et tett forhold til kundene våre, vi kjenner de godt, forteller ettermarkedssjef i Hønefoss, Stein Erik Thorsen.

Gjengen her jobber hver dag for å gjøre bilholdet ditt så komfortabelt og avslappet som mulig. For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan de også tilby en helt spesiell garantiordning - Toyota Relax.

Automotive design, Building, Sleeve

"

Fordelen med å bruke et merkeverksted er at vi har kompetansen på akkurat det merket. Her behandler, reparerer og vedlikeholder vi bilene etter fabrikkens beskrivelse.

Stein Erik Thorsen – Ettermarkedssjef, Toyota Hønefoss

Trygg bil året rundt

Vi møter Marthe og Per Christian Fosse. Med to gutter på syv og fire år, kjærlighet for ski og sykling – og familie på Vestlandet, blir bilen godt brukt og legger bak seg mange mil i løpet av året.

– Jeg har alltid kjørt Toyota, og da vi fikk barn ønsket vi å kjøre ny bil fremfor bruktbil. Leasingavtalen vi fikk hos vår lokale Toyota-forhandler var midt i blinken for oss, forteller Marthe Fosse.

– Alt av servicer og vedlikehold er bakt inn i månedsprisen vår, og vi er veldig fornøyd med hele pakken Toyota tilbyr. De er gode på både pris og kundeservice, og ikke minst at vi kan være sikre på at bilen vår er trygg året rundt, sier Per Christian Fosse.

Table, Tableware, Smile, Wood, Interaction

TRYGT: Per Christian og Marthe Fosse føler seg i trygge hender hos sin lokale Toyota forhandler, og skryter av forhandleren som alltid gir det «lille» ekstra.

Toyota Relax - en serviceaktivert garanti

Garantien Toyota Relax er faktisk helt unik. Med garantiprogrammet dekker Toyota kostnader for reparasjoner som utføres av et godkjent Toyota-verksted.

— Toyota Relax fungerer slik at når du er inne med bilen din etter fabrikkgarantien har gått ut, og gjennomfører et vanlig vedlikehold, får du fornyet garantien din med ett år. Dette kan du gjøre inntil bilen er ti år gammel, forteller Stein Erik.

Har du bil som er fem til ti år gammel, og utfører originalservice hos et Toyota merkeverksted, får du automatisk Toyota Relax med på kjøpet.

Tryggere bilhold

— Når du benytter deg av service og reparasjon her hos oss, samler vi all garanti på arbeidet vi utfører og retter opp i ting hvis det skulle være noe. Det gir et tryggere bilhold, forklarer ettermarkedssjefen.

Mer behagelig blir det ikke! Med dyktige mekanikere som har stort fokus på kvalitet og driftssikkerhet, kan du være sikker på at din Toyota er i de beste hender hos Toyota Hønefoss .

 • Nybilgaranti på alle nye biler.
 • 24 måneder Toyota Certified Plus garanti på de fleste bruktbiler.
 • Originalservice som inkluderer markedets beste garantiavtale - Toyota Relax, veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare og oppdatering av programvare gjennom Toyota Helsesjekk og Toyota Hybrid Helsesjekk.
 • Forutsigbarhet og tidsbesparelse ved Toyota Express –service på 60 minutter.
 • EU-kontroll og reparasjoner som utføres av spesialutdannede teknikere.
 • Bilpleie, lakkforsegling og dekkhotell.
 • Smart Repair – enkel reparasjon av småskader, bulker og riper.
 • Ruteskift.

Visste du at

Autoriserte Toyota-verksted tilbyr

Forutsigbart

Familien Fosse benytter seg også av dekkhotell, og forteller at ved sesongskifte får de beskjed fra sin Toyota-forhandler. Da er det bare å reise innom og få på nyvaskede dekk, klare for en ny sesong.

– Det er så enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss. De fikser rett og slett alt, forteller Per Christian Fosse med et smil.

Automotive lighting, Car, Wheel, Tire, Vehicle, Asphalt, Rolling, Plant

I dag kjører Marthe og Per Christian en Toyota Corolla Hybrid Stasjonsvogn, men om kort tid er det den flunkende nye helelektriske modellen Toyota bZ4X de skal kjøre rundt i.

– Vi gleder oss veldig til å få ny bil, nå som ungene har blitt større blir det veldig bra med litt bedre plass, sier Marthe.

HELELEKTRISK: Snart mottar familien Fosse den nye Toyota bZ4X.

Gode ordninger

Familien Fosse bruker autorisert Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre, og forteller om hyggelige folk som ofte strekker seg langt for kundene.

– De yter veldig god service, og det er aldri noe problem. Det vet jeg at ikke bare vi, men mange setter pris på, sier Marthe.

At all garanti er samlet på ett sted hos Toyota bringer kundene enda nærmere sin lokale forhandler.

— Vi kjenner kunde våre og kan navnene deres. Jeg tror også de føler at de kjenner oss. Kundene vet at vi yter vårt beste for at de skal ha et forutsigbart bilhold, forteller Thorsen.

Dyktige og faglærte mekanikere på Toyota Hønefoss kontrollerer at bilen din er uten mangler og klar for nye eventyr.

Ved originalservice aktiveres Toyota Relax for ett år av gangen. Utfører du årlig originalservice hos Toyota Hønefoss kan du ha garanti inntil bilen din er ti år gammel.

De lokale mekanikerne på Toyota Hønefoss sørger for at bilen din forblir driftssikker.

Motiverte medarbeidere

Gjengen hos Toyota i Hønefoss jobber hver dag for å gi det lille ekstra til kundene. Motivasjonen er høyst tilstedeværende både i butikken og på verkstedet.

— Jeg har et utrolig kompetent team rundt meg som har høyt fokus på kunden. Det gjelder både kundehenvendelser i kundemottaket, og også på verkstedet. Vi er alle opptatt av å ivareta kunden på best mulig måte, forteller ettermarkedssjefen stolt.

Automotive design, Motor vehicle, Tire, Wheel, Trousers, Jeans, Smile, Car • Salg av nye person- og varebiler
 • Salg av bruktbiler
 • Verkstedtjenester: Service og reparasjoner, Eurocare, EU-kontroll, dekkhotell, Smart Repair, skade- og lakkverksted
 • Har avdeling på Hønefoss og Hadeland
 • Besøk vår hjemmeside Velkommen til

Toyota Hønefoss