Vil holde ungdommen i aktivitet med gratistilbud

HBBKs baskettalenter da de fikk besøk av den rutinerte treneren Kenneth Webb i sommer.

HBBKs baskettalenter da de fikk besøk av den rutinerte treneren Kenneth Webb i sommer. Foto:

Fredag 9. oktober starter Hønefoss Basketballklubb opp et gratis lavterskeltilbud for ungdom i Ringeriksregionen.

DEL

Innsendt:  – Vi ønsker at dette tilbudet skal være med på å finne en uformell aktivitet for ungdommen i regionen og være med på å «holde dem borte fra gata» og få dem med i et rusfritt og inkluderende miljø. Samtidig er dette med på å styrke klubbens posisjon i lokalsamfunnet og markedsføre oss på en meget god måte. Prosjektet vil også appellere godt til ønske om mer fysisk aktivitet for barn og unge, noe som vi ser på som veldig positivt, informerer Tomas Johansen, leder i basketklubben.

Fra 9. oktober vil de tilby gratis basketaktivitet i Hønefoss Arena én til to fredager i måneden. Etter hvert kan tilbudet også utvides til hver fredag hvis de får til det. Hallen vil være åpen fra 18.00-21.00.

– Aktivitetene i hallen krever ingen forkunnskaper om basketball, her er det åpent for alle mellom 13 og 19 år, forteller Johansen.

Det vil legges opp til aktivitet som blir veiledet av trenere/aktivitetsledere. Det vil for eksempel bli spill én mot én, to mot to eller tre mot tre. I tillegg blir det masse skudd og andre konkurranser.

HBBK vil stå for trenere inne i hallen og vakter ved inngangen.

– Vi mener at et slikt prosjekt passer meget godt inn i våre verdier; trivsel, mestring og inkludering, forteller basketsjefen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken