Gå til sidens hovedinnhold

Vidar Gullheim til minne: Han så alle, og han brydde seg

MINNEORD

Det var med stor sorg ansatte og kollegaer ved Jevnaker Taxi mottok det triste budskapet om at Vidar måtte gi tapt etter en lengre sykdomsperiode.

Med Vidars bortgang er en epoke på mer enn 30 år for drosjenæringen i Jevnaker nå over. En epoke hvor Vidar har stått i sentrum det meste av tiden.

Vidar har i løpet av sin lange karriere fremstått som en markant representant for denne viktige serviceinstitusjonen og bidratt til at den har fått et meget godt omdømme blant publikum. Dette kan vi blant annet takke hans gode lederegenskaper og utmerkede serviceinnstilling for. Med sin lange erfaring og rike kunnskaper har han sett behovene, kunnet takle utfordringene og finne gode løsninger som bygda har hatt stor glede og nytte av.

I løpet av denne epoken har han også vært en sentral skikkelse i Norges Taxiforbund med flere tillitsverv, blant annet som styreleder i Norges Taxiforbund avdeling Oppland. Uredd og engasjert har han deltatt og vært til stede når de viktige sakene har vært oppe til behandling, og han har vist seg som en mann med sine meningers mot.

Vidar var en meget god arbeidsgiver med stor omsorg for sine ansatte, og han var svært raus og imøtekommende for sjåførenes ønsker og behov. Han så alle, og han brydde seg. Og da pandemien rammet vårt samfunn var han svært opptatt av å beskytte både sjåfører og passasjerer.

Vidar tok gjerne en diskusjon og kunne være ganske standhaftig. Han likte godt å «rive litt kjeft» som det kalles. Men det var alltid med er lunt glimt i øyet. Var det behov for det, ville han alltid dempe temperaturen med en humoristisk kommentar som sørget for at det til enhver tid rådet en god stemning «på sentralen».

Vi som har hatt gleden av å jobbe sammen med og for Vidar har mange gode minner, og vi har svært mye å takke ham for. Vi føler i dag en stor sorg og et stort tap ved hans bortgang, og våre tanker og medfølelse i denne tunge stund går til hans nærmeste og etterlatte.

Vi lyser fred over Vidars Gullheims minne.

Kommentarer til denne saken