– Vi trenger også andre nyheter | Kaja Vang

ANDRE NYHETER: – Det begynner å bli mye for mange, skriver Kaja Vang i dette leserinnlegget.

ANDRE NYHETER: – Det begynner å bli mye for mange, skriver Kaja Vang i dette leserinnlegget. Foto:

Av
DEL

MeningerAvisene skriver side opp og side ned om korona viruset. Det preger hverdagen vår hardt.

Jobben fremover er usikker, vi må permittere og vi blir permittert. Vi skal være lærere, foreldre, holde hodet på plass, ikke bli syke, helst ikke hamstre mat, men heller ikke handle.

Det er en utfordrende hverdag fordi den er snudd opp ned. Likevel er dette noe vi må være med på alle sammen. I januar i år var det på manges lepper at dette viruset var media hysteri, men da Norge begynte å få lokal spredning tok regjeringen grep. Om det var raskt nok vites ikke enda.

Det begynner å bli mye for mange at statistikker er overskriftene i avisen. Hvor mange som dør, hvor mange som er smittet, hvor mange som er friskemeldt.

I skrivende stund er det kun én friskemeldt. Sikkert mange mørketall.

Nå håper jeg avisene, også Ringerikes blad bruker tid også på andre saker fremover. Vi er i episenteret for virusnyheter. Hodene våre er fylt opp til randen. Om du ikke er syk, så føler du deg syk. Alle symptomer man leser om.

Frykten som lammer deg. Det er viktig å holde seg hjemme nå for alle må verne om de som kan bli veldig syke, men mens vi venter på at hverdagen skal bli normal igjen trenger vi også andre nyheter, om alt annet som skjer.

Tips Oss
Telefon 4744 0000 Epost tips@ringblad.no Tipsskjema SMS/MMS RBTIPSET til 2005 (1,-)
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags