Hva trenger vi for å slippe å sitte hjemme og kjede oss, men heller finne på noe gøy i Hønefoss?

Jeg føler det er mange tilbud for de voksne her, men for få for oss unge. Fredag, lørdag og søndag er jeg som regel med venner, enten hjemme hos meg eller hos dem.

Vi er så å si aldri i sentrum, fordi det er rett og slett for få tilbud her.

Noen ganger drar vi på kino, men utover det gjør vi ikke annet i sentrum. Vi spør hverandre om vi skal dra til sentrum for å finne på noe der. Men da konkluderer vi som regel med å si at vi blir hjemme i stedet, siden tilbudene er minimale, spesielt i helgene.

Jeg mener først og fremst at det som er viktig for å få mer aktivitet i byen er arrangementer og aktivitetsparker som passer for de fleste.

Vi må ha flere konserter, kanskje til og med av internasjonale eller kjente artister hvis det hadde vært en mulighet.

Jeg føler ungdom kun er på kino og på Kuben. Men det koster jo penger, og jeg er ikke interessert i å bruke penger hver gang jeg skal ha det gøy.

Da kunne en park med mange forskjellige ting vært en mulighet. Kanskje en klatrepark, fotball-, håndball- og basketbane i et og samme sted. Vi har jo masse fin natur her, så litt naturpreget fritidstilbud hadde nok ikke vært noe problem og fått til?

I Hønefoss har vi en rekke forskjellige fritidsaktiviteter man kan bli med på, noe som er veldig bra. Det er jeg veldig fornøyd med!

Man kan bli med på alt fra alle typer ballsporter til kampsport. Men, så må vi jo også huske at ikke alle har tid eller mulighet til å være på fritidsaktiviteter fast.

Det kan også hende at for noen er tilfellet at de rett og slett ikke har lyst til å drive med fritidsaktiviteter på fritiden sin.

For at Hønefoss skal bli et sted der alle ungdommer har lyst til å være, trenger vi flere tilbud, som er gratis. For jeg ønsker ikke å bruke penger når jeg har lyst til å ha det gøy. Alt gøy trenger ikke alltid å koste penger.

LES OGSÅ: