En hundepark hadde vært fint å ha på Tyristrand. Hundepark er et område hvor hunden din kan løpe fritt uavhengig av båndtvangbestemmelser.

Disse friområdene blir ofte veldig populære, og hunden din vil som regel møte andre hunder på en slik plass.

Sosial for hund og eier

Det er veldig sosialt både for hund og eier og ikke minst får man sosialisert hunden.

Det kunne vært midt i blinken å få satt opp en hundepark på Tyristrand, men da er spørsmålet om det er noen grunneiere som vi gi en hjelpende hånd?

Ansvaret til hundeeierne ville da blitt å holde hundeparken ved like, og ta opp avføringen etter hundene som du i utgangspunktet skal gjøre når du er ute og går også.

Jeg tenker det hadde vært en fin måte og latt bikkjene få leke og kose seg på i en hundepark. Det ville også være fint for mennesker som kanskje synes det er vanskelig å være sosial eller komme i kontakt med andre mennesker.

Sosialt

Jeg tenker dette kan også løse at mennesker som sitter mye alene, kan få en sosial tilværelse sammen med andre mennesker og hunder, selvfølgelig etter korona-epidemien har roet seg.

Spørsmålet mitt er om det er flere som kunne tenke seg dette, og som kunne vært med å ta ansvar for at eventuelt en hundepark blir ivaretatt på best mulig måte, og at regler blir fulgt opp.

Les også

Hunden min holdt på å få i seg en rakett | Veronica Sagbråten

Båndtvang-reglene skal alle følge, og derfor hadde det vært så fint å ha et sted hundene kunne føle seg mer frie, og ikke bare på de daglige turene.

Jeg har selv vært og testet hundeparken som er satt opp ved Furumo i Modum, og den er kjempeflott. Der følger menneskene reglene og hundeparken har blitt et sosialt sted for både hund og eier.

Tenk så fint det hadde vært med noe lignende på Tyristrand. Vi er mange med hund som har et stort ønske for dette.