Gå til sidens hovedinnhold

Slapp 250 ballonger for å feire skolen

Artikkelen er over 6 år gammel

Veien skole startet jubileet med et gigantisk ballongslipp.

Det ble en noe annerledes skolestart for de 215 elevene på Veien skole på Veienkollen.

Allerede dag to ble det storstilt fest for både elever og ansatte.

– Første skoledag fikk alle elever innbydelse til bursdag, og dagen etter stilte de pyntet og klare til en dag full av overraskelser og moro! Forteller Astrid Hjeldnes ved Veien skole.

Egen sang har skolen fått lagt. «Reist blant furu, den har stått der ifra 65», er første strofe på Veiensangen. Det betyr 50-års eksistens - og slikt må selvfølgelig feires.

Magisk øyeblikk

– Dagen startet med ballongslipp. Hele 250 ballonger prydet den knallblå himmelen. Det ble et vakkert og nesten magisk øyeblikk for store og små, opplyser Hjeldnes.

 

I gymsalen ble det underholdning av klovnen Runaldo til både glede og forbauselse. Han hadde nemlig mange trylletriks på lur!

God mat og drikke hører med når det er fest.

– Pølse, kake og brus fulgte på, som seg hør og bør i en bursdag.

– Gode, gammeldagse leker ble det også tid til. Vi kastet på stikka, slo på ring, slengtau og andre leker i regi lærerne ble populært i strålende vær.

Nyttig og vakker gave

Hjeldnes forteller at FAU på Veien er en svært engasjert gjeng.

– De ga en fantastisk gave i anledning bursdagen. En gave som både er flott og se på, men viktigst av alt - den kan lære oss noe! Kubikkmeteren er flott å bruke i skolens matteundervisning, og vi gleder oss til å ta den i bruk.

 

Elevrådet på Veien mottok også et gavekort fra Ringerike kommune.

– Overrekkelsen av gavekortet sto kommunalsjef Magnar Ågotnes for, og han fikk jubel og applaus fra alle mann.

Og festen er ikke over:

– Både elever, foreldre, lærere og tidligere ansatte vil merke at det i år er 50-årsjubileum for skolen i år - og vi gleder oss til flere markeringer. Hurra for Veien!

Kommentarer til denne saken