Dit kommer nemlig Ringerike Trekkspillklubb og Ringerike Mannskor for å holde konsert. Med seg har de sangeren Erling Kleven og Hanne Eriksen på fløyte.

– I fjor hedret trekkspillklubben 100-årsjubilanten Vidar Sandbeck, og vi har tatt med flere av de fine visene hans på denne konserten også, sier Steinar Eriksen, som dirigerer trekkspillklubben.

Han nevner Dagdrivervise, Blådansen, På folkemunne og Menuett i mai, som fine eksempler på dikteren, forfatteren og komponistens rikholdige produksjon.

Men det er ikke bare Sandbeck som er i fokus. Det blir stort sett lette vårmelodier av komponister som Leroy Anderson, Benny Andersson og Henning Sommerro.

Ringerike Mannskor og trekkspillklubben har samarbeidet ved tidligere anledninger og byr både på samspill og enkeltopptredener. En av trekkspillklubbens dyktige musikere er Sverre Sørum fra Bjoneroa, som også trakterer trekkspill.

Trekkspillklubbens dirigent, Steinar Eriksen, har arrangert en samling av nordisk folkemusikk, og tror det vil anspore publikum til allsang. Han har for øvrig også arrangert all musikken som trekkspillklubben spiller på konserten.

Ringerike Mannskor dirigeres av Leif Berger. Både musikere og sangere gleder seg til en vårlig konsert i Veme Kirke.