Venstre hopper ikke, Øyvind Lien

Øyvind Lien får svar fra Helge Stiksrud.

Øyvind Lien får svar fra Helge Stiksrud.

Artikkelen er over 5 år gammel

"Ingen vet hvor Venstre hopper", skrev Ringerikes Blads nyhetsredaktør Øyvind Lien. Det vil ikke partiets Helge Stiksrud ha på seg.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Venstre hopper ikke. Tvert imot, Venstre på Ringerike er godt plassert i det grønne landskapet. De siste åtte årene har Venstre og KrF dannet sentrum i samarbeidet med Ap og Høyre.

LES KOMMENTAREN AV ØYVIND LIEN: Ingen vet hvor Venstre hopper

Politiske dragkamper skjer i møtene mellom partiene.

Politikk er strategi, Venstre vil ikke vise alle kortene til de andre partiene før valget fordi da har vi ikke taktiske forhandlingskort etter valget.

Men dere velgere, og nyhetsredaktør i Ringerikes Blad, Øyvind Lien, kan lese de politiske kortene våre i programmet vårt eller ta direkte kontakt.

Hvorfor søker Venstre posisjon? Jo, for å få gjennomført mest mulig av vår politikk. Politikk handler ikke om å love før valget, men å handle etter valget.

I opposisjon kan en skape mye støy, men få resultater. Det har de siste åtte årene vist.

En av Venstres hovedsaker er å bidra til et grønt skifte i økonomien. Oljebasert økonomi er ikke løsningen i en bærekraftig framtid. Ringeriksregionen har godt utgangspunkt for å bidra til et grønt skifte med nye arbeidsplasser basert på våre lokale naturressurser.

Gjennom samarbeid, tillit og engasjement, vil Venstre arbeide for grønn vekst og folkehelse. Vi vil satse på en kompakt miljøby og tettsteder hvor det er godt å leve, bo og arbeide.

Vil du ha Venstre-politikk og vil du at Venstre skal få større innflytelse stemmer du Venstre ved valget.

I opposisjon kan en skape mye støy, men få resultater.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags