17-åringen løp inn til ny norsk årsbeste innendørs på 60 meter med tiden 6.97 sekunder. Det er også ny dansk U18-aldersrekord på innendørs 60 meter.

Dette er den fjerde beste norske U18-tid noensinne, og ny RFIK-rekord.

RFIKs unge utøvere har tatt hull på innesesongen, her det typisk er to førjulsstevner som vi bruker som «oppvarming» til den seriøse innesesongen etter nyttår. I en tid der de fleste i gang med grunntrening, så er dette en kjærkommen anledning til å teste ut om treningsinnsatsen går i rett retning – samtidig som vi kan være sosiale på tvers av alder og lag. Her er det typisk mange RFIK debutanter, og en del som stiller i vennskapelig konkurranse på uvante/nye øvelser.

Lørdag 26. november hadde vi 17 RFIK-ere i aksjon på Julestevnet i Bærum, som hadde trukket rundt 450 deltakere fra Østlandet. Her var mange foreldre samlet på tribunen. Det var mange synlige RFIK-gensere i hallen, og også jevnt over mange RFIK-ere på pallen – også øverst.

RFIK var øverst på premiepallen åtte ganger med fem ulike utøvere fra 12-årsklassen til seniorklasse. I 10- og 15-årsklassen hadde vi med fem debutanter.

Beste RFIK-resultater var:
Trym Sortdal Volden (12): Gull på 60 meter
Anna Birgitte Melbye (14): Gull på kule, høyde og stav
Oliver Kjos (18): Gull på kule (i seniorklassen)
Valentin Jensen (17): Gull på lengde, 60 meter og sølv på 200 meter (i seniorklassen)

Alle resultatene finnes her: https://norway.opentrack.run/en-gb/x/2022/NOR/julestemte/