- Send spillene dine til Palestina

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Magnus Rønningsbakk Langstrand fra Hønefoss vil gi palestinske barn noe å glede seg over. Og du kan hjelpe.

DEL

Har du en gammel Playstation 2, en Xbox eller en Gamecube liggende hjemme og slenge, eller noen spill du har rundet for lengst og ikke lengre gidder å ta ut av skuffen en gang? Nettstedet oppfordrer deg til å sende konsollene og spillene til barn i Palestina, og i Hønefoss har Magnus Rønningsbakk Langstrand tatt på seg oppgaven å samle inn bidragene fra ringeriksdistriktet.

- Grunnen til at vi gjør dette, er at det er veldig lite som skal til fra oss for å glede barn der nede veldig masse, forteller Rønningsbakk Langstrand.

Han forklarer at tanken bak initiativet er at barn som ellers kun har krig og bombing i tankene, skal få noe morsomt å gjøre og tenke på. Derfor er det også veldig viktig at spillkonsollene og spillene du gir fra deg virker.

Til nå har Rønningsbakk Langstrand samlet inn tre konsoller og rundt 40 spill, mens Spillmatic.no har fått inn 15 konsoller og rundt et par hundre spill. Rønningsbakk Langstrand tar gjerne imot enda flere før han reiser til Spillmatics kontorer, der Aslak i Gatas Parlament er engasjert, og leverer det som er kommet inn fra ringeriksdistriktet.

Du kan lese mer om aksjonen på Spillmatics sider, eller på Facebook. Søk på "Dataspill til Palestina".

Artikkeltags