Bruker billig taxi

Fornøyde Tom Bergestuen (17), Sumeja Atic (17), og Nicolai Stensvoll Felberg (17) er fornøyde med "Hjem for en 50-lapp" som nå har gått opp til 75 kroner.

Fornøyde Tom Bergestuen (17), Sumeja Atic (17), og Nicolai Stensvoll Felberg (17) er fornøyde med "Hjem for en 50-lapp" som nå har gått opp til 75 kroner.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Tom Bergestuen (17), Sumeja Atic (17), og Nicolai Stensvoll Felberg (17) bor på Jevnaker, og er veldig fornøyde med ordningen "hjem for en 50 lapp." Selv om det nå koster 75 kroner.

DEL

Ordningen "trygt hjem for en 50-lapp" for Hadeland-ungdom mellom 16 og 20 år, tok slutt etter tre måneder fordi pengene ble brukt opp. Nå har tilbudet kommet tilbake, og det er ungdommene glade for.

- Det er et bra tilbud, og mye billigere, sier Tom.

- Kjempetilbud

Han, Sumeja og Nicolai benytter seg av ordningen, og de er veldig fornøyde med tilbudet. De forteller at når foreldre eller andre ikke kan hente, er det supert at de kan ta en taxi som bare koster 75 kroner.

- Det er et kjempetilbud for oss fattige ungdom med deltidsarbeid, smiler Nicolai.

Styrer unna fyllekjøring

Ungdommene mener også at det er tryggere med en slik ordning. Sumeja forteller at det er bra å slippe og stresse med en person som kan kjøre.

- Og som kanskje også har drukket, sier Nicolai.

Grei pris

De synes ikke at det gjør noe at de nå må betale 25 kroner mer enn før.

- Det er helt greit, så lenge tilbudet fortsatt er der, sier Sumeja.

Ungdommene synes tilbudet fungerer fint, derfor synes de også at flere burde få et slikt tilbud.

Artikkeltags