Blogget seg til topps

VINNERNE: Jentene på "Nøtteliten" blogget seg til seier i Ringerikes Blads bloggekonkurranse ringeriksrussen.no, og fikk med seg 5.000 kroner i premie. Foto: Elin Harstad Iversen

VINNERNE: Jentene på "Nøtteliten" blogget seg til seier i Ringerikes Blads bloggekonkurranse ringeriksrussen.no, og fikk med seg 5.000 kroner i premie. Foto: Elin Harstad Iversen

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Russebilen "Nøtteliten" vant årets utgave av ringeriksrussen.no, og ble fem tusen kroner rikere.

DEL

Denne uken ble vinneren av ringeriksrussen.no kåret i Hønefoss kino. På ringeriksrussen.no har russ fra de forskjellige russebilene i distriktet blogget, og konkurransen gikk ut på å ha best blogg. Juryen har bestått av representanter fra russestyrene på Ringerike, Hønefoss og Tyrifjord videregående skoler, samt nettredaksjonen i ringblad.no.

De to jentene som alene hadde distriktets minste russebil, "Nøtteliten, gikk av med seieren. Sigri Rosø og Aina Stokkeland var kjempefornøyde med å vinne. De mener premien på 5.000 kroner vil komme godt med fremover.

Blogget

Aina Stokkeland forteller om en morsom russetid med mye blogging.

- Vi løp rundt og tok bilder til bloggen hele tiden, og det er kjempegøy å vinne etter å ha brukt så mye tid på det, mener hun.

I alt skrev de to jentene på "Nøtteliten" hele 99 blogginnlegg i løpet av russetiden, og disse ble mye lest av medruss og andre interesserte.

- Det er flott at man kan blogge på ringeriksrussen.no, for da får de som ikke er russ innsikt i det som skjer med russen, og jeg håper mange vil blogge neste år også slik at vi kan se hva de driver med da, forteller hun smilende.

Betalt

Det å vinne var for jentene på "Nøtteliten" ikke bare morsomt, men også en god betaling for alt strever med bloggen.

- Vi jobbet jo mye med bloggen vår, og det føles som om at vi på en måte får betalt nå som vi vant, forteller Aina.

Begge jentene oppfordrer neste års russ til å blogge mye. Noe av juryens begrunnelse for Nøttelitens seier, var at Nøtteliten både hadde mange blogginnlegg, mye bilder og gode ideer, og også at bloggene til jentene førte til flere saker på ringblad.no. Alt dette gjorde Aina Stokkeland og Sigri Rosø til verdige vinnere.

Trøstepremie

På andreplass kom russebilen "Lille Promille", og på tredjeplass "Club Tropicana". Disse fikk henholdsvis 2.500 og 1.000 kroner.

Guttene på "Stecar" fikk en trøstepremie for sin blogg. Da en av guttene var syk før russetiden, lagde han logo, pyntet på bloggen og gjorde den klar for blogging. Så ble han frisk, og bloggen glemt. Men juryen mente russebilen fortjente hederlig omtale for forsøket.

Artikkeltags