Disse gikk videre til fylkesmønstringen

Fire av medlemmene i bandet Suddon Effort. f.v. Reidar Pyah Rokseth, Henrik Benstop Åsen, Zosia Neckar og Robin Håkenrud Edvardsen. Bandet gikk videre til fylkesmønstringen, sammen med 4 andre innslag. Foto: Gina Clausen Karlengen

Fire av medlemmene i bandet Suddon Effort. f.v. Reidar Pyah Rokseth, Henrik Benstop Åsen, Zosia Neckar og Robin Håkenrud Edvardsen. Bandet gikk videre til fylkesmønstringen, sammen med 4 andre innslag. Foto: Gina Clausen Karlengen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fredag kveld stod 29 deltakere fordelt på 14 innslag, på scenen på Bysalen Amfi for å delta på året lokalmønstring i UKM.

DEL

Juryen for kvelden bestod av Thomas Olsen, Christin Bastiansen, Siri Lien og Michelle Kornbakk Nilsen. De sendte fem av innslagene videre til fylkesmønstringen i Drammen.

SE OGSÅ:

Juryen mente at i og med dette var en kulturmønstring og ikke en konkurranse, ønsket de å sende videre de som ikke hadde fått opplevd fylkesmønstringen enda.

Etter pausen var det klart for å fortelle hvem det var som hadde gått videre til fylkesmønstringen, og alle deltakerne ble bedt om å stille seg opp på scenen.

Thomas Olsen innledet med at vi hadde noen fantastisk talentfulle ungdommer på scenen i kveld, og at det krever mye mot å stå på en scene.

Michelle Kornbakk Nilsen fikk æren av å fortelle hvem som hadde gått videre, og leste opp fem ulike innslag.

Markus Altier (19) var første til å gå videre, og fremførte den egenkomponerte låta «Dying Symphony», og sang og spilte gitar for et imponert publikum.

Altier ønsket ikke å fortelle hva stykket handlet om, fordi han ønsket at seerne skulle tolke det selv. Til vanlig spiller han i band, men stilte alene på årets lokalmønstring.

Andre innslag ut var bandet «Stardust» som bestod av Daniel Granum (14) på bass og vokal, Jakob Granum (15) på gitar og vokal og Rasmus Aanje (14) på trommer og vokal.

Bandet deltok også i fjor, og ble sendt videre til fylkesmønstringen. De kommer fra Hole, og etter UKM i fjor har de spilt på en rekke arrangementer. Bandet fremførte låta «Life is a highway» av Rascal Flatts, og fikk med seg publikum inn i fremførelsen.

Søstrene Camilla (15) og Caroline (13) Moholdt gikk også videre med et stykke fra «Mathilda» bestående av både sang, dans og drama. De hadde sett stykket i London, og ble inspirert til å vise det frem selv.

Jentene viste ”Naugthy”, og fremførte med et stort engasjement, og god bruk av kroppsspråk som gjorde fremførelsen mer spesiell.

August Kløvstad Gudbrandsen (17) fremførte for andre året på rad, et selvkomponert stykke på flygel. Han har valgt å kalle stykket ”Solution” og fortalte at stykket handlet om at verden er full av ting som ikke er bra, og at det var om å gjøre å finne en løsning.

Kløvstad Gudbrandsen leverte et stilfullt, og vakkert stykke på flygel, og fikk stor applaus fra publikum.

Siste innslag videre til fylkesmønstringen var bandet Suddon Effort, bestående av Henrik Bentsop Åsen (14) på bass, Jørgen Vesterheim Knutsen (17) på gitar, Ola Slålien Thoen (17) på trommer, Reidar Pyah Rokseth (14) på keyboard, Robin Håkenrud Edvardsen (14) på gitar og vokalisten Zosia Neckar (15).

De fremførte låta «Black Chandelier» av Biffy Clyro, og var veldig fornøyd med egen innsats. Bandet var samspilte, og med en sterk vokal ble publikum imponerte.

De fortalte etter avsløringen av hvem som gikk videre, at det var en kjempe opplevelse å få gå videre, og at de gledet seg stort.

Artikkeltags