Tyrifjord Golfklubb kåret klubbens beste spillere i helgen. 68 spillere i sju klasser stilte i startfeltet på en bane i praktslag. Den yngste av damene, Malena Sævareid Austerslått, vant klubbmesterskapet for første gang. Daniel Envall vant for åttende gang, men det var fire år siden sist han løftet den gjeveste pokalen. 

Begge to var svært fornøyd med å innfri i klubbmesterskapet, som har en ekstra nerve og prestisje. Det er verdt å merke seg Malena Sævareid Austerslått som nå går sitt avsluttende år på NTG i Bekkestua og som planlegger college i USA om et år.

- Dette var veldig gøy. Jeg hadde lite overtak i begynnelsen på lørdag, men så tok jeg det inn, sier Austerslått som vant med 159 slag, seks slag foran Ingrid Martens. Martens tok likevel hjem en KM-seier i helgen; i seniorklassen, som hun også gjorde i fjor. 

På herresiden vant altså Envall med 227 slag, men kun to slag foran Henrik Brenden Solberg. Solberg spilte jevnt og lå litt under radaren lørdag, men han angrep lederballen for fullt søndag med en sterk runde på banens par.  

Seniortittelen for herrer ble vunnet av John-Magne Pedersen, som også vant seniorklassen i fjor. Carl Sebastian Aas ble klubbmester for junior for aller første gang.

I klassen Klubb Herrer netto slaggolf vant Thor-Jacob Friestad etter en forrykende runde søndag. I klassen Klubb Damer netto slaggolf vant Merete Johansen.

Les også: Øyparadiset for lidenskapelige golfere og Mette og Christen er årets klubbmestere