Gå til sidens hovedinnhold

TV-krigen: Slik får du penger tilbake - kunder gjør narr av løsningen

Etter massivt press har Get snudd, og gir økonomisk kompensasjon for enkelte kunder. Men prisavslaget blir latterliggjort av kundene.

Nettavisen

Det er tredje uken med svarte skjermer for Get-kunder som vil se på TV 2s kanaler. Inntil nå har kundene fått 45 poeng som kompensasjon, som de kan velge andre kanaler med.

TV-krigen har skapt mye engasjement, med omtrent én million TV-seere som bruker Get, og i underkant av 500.000 betalende kunder.

I forrige uke kunne Nettavisen imidlertid fortelle at Forbrukerrådet mener Gets ordning ikke er god nok, og at kundene har krav på prisavslag eller refusjon om de ikke får kanalene de har betalt for. En stor del av Gets kanalpakke er nettopp TV 2.

Flere kundeundersøkelser viser også at TV 2 er blant de mest sette TV-kanalene for kundene, og desidert størst etter NRK.

Sinte kunder

Nå koker det på Facebook-siden til selskapet etter flere kunder forteller om at de har fått prisavslag etter å ha tatt kontakt med kundeservice.

En mann har lagt ut et innlegg på Facebook-siden til Get hvor han forklarer at han har fått prisavslag på 75 kroner for at han ikke får TV 2-kanalene.

Kunden skriver at han synes det er en «latterlig kompensasjon».

Sparer én million kroner hver dag

Etter Nettavisen omtalte at Get sparer opp mot én million kroner per dag på ingen avtale med TV 2, er det også flere kunder som har reagert.

– Dere tjener penger på dette. Ikke rart dere ikke viser vilje til å forhandle, skriver en kunde på Facebook.

Spesielt ble det mye engasjement samme dag som Premier League endelig startet igjen etter koronanedstengningen. TV 2 har rettighetene i Norge, og de fleste fotballfans benker seg fast foran TV-skjermen når kampene går.

– Ventetiden er ikke over. Vi får fortsatt ikke det vi betaler for. Regner med betydelig reduksjon i pris, skriver en sint kunde.

– Slutt å holde kundene deres som gisler, skammelig. Andre tilbydere har aldri disse konfliktene og betaler det de må. Slå på signalene nå. Premier League starter i dag, skriver en annen.

Kommentarer til denne saken