Gå til sidens hovedinnhold

Tre falt over linja - mange uten strøm

535 abonnenter var uten strøm i Jevnaker og Lunner i morgentimene torsdag. Dette inkluderer Sagengveien i Jevnaker torsdag morgen. Det opplyser Glitre Energi Nett i en sms til sine strømkunder.

I 07-tiden opplyser kommunikasjonssjef Ragnhild Ask Connell til Ringerikes Blad at de er i gang med feilretting etter at et tre falt over linjen. Treet skal være fjernet.

– Nå er det en følgefeil som må fikses. Vi regner med å koble inn ganske mange strømkunder i løpet av kort tid. For de gjenværende vil det nok ta noe tid å fikse feil nummer to. Men vi har to vaktlag som jobber med dette.

Det har vært ustabilt gjennom dagen.

Ved 10.30-tiden opplyste Glitre til Ringerikes Blad at flere hadde fått strømmen tilbake og at det stort sett var Lunner-abonnenter som gjensto.

Men ved 12-tiden kom en ny melding på Glitre på sine nettsider: 98 er berørte av nytt strømbrudd i Jevnaker. I Lunner var da 475 uten strøm.

Ved 15.30-tiden viser Glitres oversikt at det ikke lenger er strømbrudd på Jevnaker. I Lunner er over 150 fortsatt berørt.

Les også

Stenger skolen på Lunner på grunn av strømbrudd: – Det er for kaldt og for dårlig luft

Connell opplyser om utfordrende arbeidsforhold ute i feltet, og gir uttrykk for forståelse for dem som på morgenkvisten har utfordringer med å få seg morgenkaffe eller jobbe på hjemmekontor.

– Vi kan bare beklage. Men vi jobber på alt vi kan, sier Ragnhild Ask Connell.

Også onsdag ettermiddag var det strømbrudd i Østre Jevnaker.

Saken oppdateres.

Les også

Frykter flere strømbrudd de neste dagene: – Vi er i beredskap

Les også

Glitre frykter ny runde med strømbrudd: – Vi har ikke opplevd en slik vinter siden 90-tallet

Kommentarer til denne saken