Først ut var jenter 15. Siden Nesodden var et nytt bekjentskap, var det spente jenter som gjorde seg klare. Denne gangen fikk jentene til en mye bedre start enn i tidligere kamper, og etter mange gode angrep og skudd, vant de den første perioden hele 29–2.

I den andre perioden kom Nesodden mye mer inn i kampen, slik at perioden endte 12–12. Med ledelsen 41–14 halvveis var jentene rimelig sikre på at de ville dra hjem seieren, og da de fikk til en sterk 3. periode som resulterte i 18-5, visste alle at de kunne dra hjem med en seier, og da sluttresultatet 67–27 lyste på tavla, var det meget godt fornøyde jenter som kunne legge ut på den lange veien hjemover.

Da jenter 15 var ferdige, overtok jenter 16 banen for å gjøre seg klare til kamp mot Nesoddens 16-årslag. HBBK-jentene følte nok selv at de var klare favoritter, men siden Nesodden hadde et par spillere som har vært med på talentsamlinger i regi av Norges Basketballforbund, trodde de på seier.

Da kampen kom i gang var ikke HBBK-jentene helt «påskrudd», men da de forsto at her måtte de stå på konsentrert, fikk de til noen gode angrep og vant perioden så klart som 24–4. Den andre perioden ble preget av for mange tilfeldigheter, slik at Nesodden vant denne 13–12. Med ledelsen 36–17 halvveis virket seieren så absolutt å være sikret, men i basketball kan det snu fort. Da HBBK-jentene i den 3. perioden fant tilbake til det spillet de kan, og vant denne 17-4, var spenningen bare hvor stor seieren skulle bli.

En solid sisteperiode ga seieren 71–27. Nesodden hadde nok gode enkeltspillere, men fungerte ikke godt nok som lag i denne kampen.

Søndag skulle jenter 16 ut i ny kamp i Hønefoss Arena mot Sandvika. I bortekampen mot Sandvika ble det en meget solid seier, og det kan fort være litt «skummelt», for muligheten for undervurdering kan fort komme snikende. Det skulle da også vise seg at Sandvika-jentene mønstret et sterkere lag denne gangen.

Kampen bølget fram og tilbake i starten, men HBBK-jentene holdt seg foran og vant første periode 16–9. Kampen fortsatte ganske likt i den andre perioden som HBBK vant 16–10.

Da Sandvika-jentene gikk bort og vant den tredje perioden 13-8, ble det plutselig litt spenning i kampen, men med en absolutt brukbar siste periode, kunne jentene glede seg over fortsatt å være ubeseiret da lystavla viste 60–46.

Kampen viste likevel at det fortsatt er viktige ting å jobbe med på treningene, og det er godt å få noen slike påminnelser etter litt for klare seire så langt i serien.