Gå til sidens hovedinnhold

Skal du ut i påsketrafikken? Sjekk her først!

Artikkelen er over 3 år gammel

Andre påskedag har påsketrafikken hatt en fin flyt både øst og sør i landet. Det er imidlertid ventet at trafikken vil øke. Følg utviklingen i vårt live-trafikkart!

– Trafikken er tett, men foregår uten forsinkelser, sier trafikkoperatør Thale Eikeset ved Vegtrafikksentralen Øst til NTB rett før klokka 13.

Hun legger imidlertid til at det er ventet mer trafikk ved de vanlige knutepunktene utover dagen. Det gjelder spesielt E6 fra Lillehammer og Hamar, samt riksvei 3 og riksvei 25.

God flyt i trafikken

Litt lenger sørøst er det heller ingen store køer på veiene, selv om det stedvis er tett på veiene fra Hallingdal mot Hønefoss og videre mot Sandvika. Det er likevel ingen forsinkelser foreløpig.

– Det ville ikke vært overraskende om det ble mer trafikk utover ettermiddagen, sier trafikkoperatør Stian Molteberg ved Vegtrafikksentralen Sør.

Søndag, første påskedag, fløt trafikken bedre enn tidligere år. Vegtrafikksentralen peker på et nytt kjøremønster som gjorde at trafikken som mulig forklaring.

– Tidligere har vi sett at trafikken toppet seg fra 12-tiden til 22-tiden. I år så vi en ny trend, der mange valgte å kjøre grytidlig. Det gjorde at påsketrafikken fikk en jevnere flyt, sa trafikkoperatør Leif Christensen ved Vegtrafikksentralen Øst.

LES OGSÅ: På vei ned fra Ringkollen gikk det galt ...

Full stans søndag

Til tross for jevnere trafikk var det imidlertid flere køer søndag, hovedsakelig som følge av ulykker. På E16 ved Hønefoss var flere biler var involvert i en trafikkulykke søndag ettermiddag. Ingen ble alvorlig skadd, men fire personer ble sendt til sykehus.

LES OGSÅ: Dette skjedde natt til 2. påskedag

Følge trafikken direkte på denne siden - alltid.

Det er også enkelt å forflytte seg på kartet så du kan sjekke trafikken andre steder dersom du ønsker det.

Last siden på nytt for å få oppdatert trafikkinfo!

FIKK DU MED DEG SJÅFØRSKOLESERIEN VÅR?

Slik kan trafikken flyte bedre i Hønefoss:

Sjekk lokalt værvarsel

Hønefoss

Jevnaker

Sokna

Tyristrand

Hole

Sollihøgda

Nes i Ådal

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.