Gå til sidens hovedinnhold

Tour of Norway-show på Eggemoen

Artikkelen er over 5 år gammel

To treningsrelaterte show, Tour of Norway for Kids, gladiatorplattform og prøvekjøring av proffenes løypeinnkomst er hva som venter publikum på Eggemoen i dag.

Det er klart for sykkelshow på Eggemoen når Tour of Norway-sirkuset kommer til Ringerike og Eggemoen i dag.

Arrangementet starter klokken 14, og en halv time senere er det klart for et treningsrelatert show med instruktører fra Stadion Treningssenter.

LES OGSÅ: Håper å henge med i brudd på hjemmebane

Tour for Kids

Deretter går startskuddet for sesongens andre Tour of Norway for Kids her i distriktet.

Det første gikk på Sundvollen i forbindelse med Sundvollen Grand Prix første helgen i mai, og der deltok over 350 barn, som blant annet fikk møte Edvald Boasson Hagen, som er ambassadør for Kids-rittene.

Det blir selvsagt anledning til å møte den godeste Edvald i dag også, men da i en litt annen form når han er en av de store favorittene til å komme først til mål når fjerde etappe av Tour of Norway har målgang på flystripa på Eggemoen rundt klokken 18.00.

LES OGSÅ: Sykkelfest på Sundvollen

Prøv løypa med sykkel

Men før den tid kan publikum altså more seg med Kids-løpet, og de over 18 år kan også ta med seg sykkelen og prøve proffenes innkomst på flystripa.

Det skjer cirka en time før proffenes første passering på flystripa. Fjorårets populære gladiatorplattform, som er et slags hoppeslott, er også på plass, og i tillegg blir det også et treningsrelatert show fra Actic Treningssenter.

Klokken 16.00 vil man kjøre i gang sendingene fra TV2, som følger rittet fra Flå, på storskjerm på Eggemoen. Der vil man kunne følge rytterne på deres siste mil fram mot runde- og målpassering på Eggemoen.

LES OGSÅ: Spår en mer åpen Tour of Norway

Bildeserie

Se bildene fra Tour of kids

 

Kommentarer til denne saken