Gå til sidens hovedinnhold

Torstein fra Heradsbygda (24) vant norgescupen

Artikkelen er over 2 år gammel

Torstein Træen fra Heradsbygda og Ringerike Sykkelklubb sikret sammenlagtseieren i norgescupen i landeveissykling etter siste ritt i Sandnes i helgen.

Den lovende syklisten endte som nummer fem i sesongens siste NC-ritt. Det holdt til å gå til topps på sammenlagtlistene.

Træen fra Ringerike SK/Uno X vant sammenlagt foran Erik Nordsæter Resell og Bugge Urianstad.

Det var Martin Bugge Urianstad fra Stavanger SK/Uno-X Norwegian Development Team som vant seniorrittet for herrer i Sandnes. Nummer to ble Louis Bendixen fra Team Coop og tredjeplassen gikk til Fredrik Dversnes fra Sandnes Sykleklubb.

LES OGSÅ: Audun ble frastjålet sykkelen hjemme på verandaen: – Det er ynkelig og skammelig

Seieren til Bugge Urianstad gjorde at han tok seieren sammenlagt i U23-klassen, og kjørte seg opp til en tredjeplass sammenlagt i norgescupen for seniorer.

– Gøy å vinne på hjemmebane, og å få gå solo på slutten. Det var hardt, men Uno-X kom tidlig i et bra brudd og hadde kontroll, så vi kunne sende ut ryttere derfra. De andre satt og passet på, og jeg fikk fritt spillerom. Det er en stor bonus å ta U23-cupen sammenlagt og å klatre opp på pallen i seniorklassen, sa Urianstad til Norges Cykleforbund.

Ingen kunne likevel gjøre noe med seierherren fra Ringerike.

LES OGSÅ: Nå er Torstein (24) i sitt livs form: – En deilig følelse

Lind på andreplass

I juniorklassen for kvinner var det også en Ringerike-rytter som markerte seg.

Mari Hole Mohr fra Sandnes Sykleklubb tok seieren, men på andreplass kom Magdalene Lind fra Ringerike SK, og tredjeplassen gikk til Line Kristiansen fra CK Nittedal.

Med andreplassen i Sandnes sikret Lind også andreplassen på sammenlagtlista.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.