Gå til sidens hovedinnhold

To menn tatt med i ambulanse etter slagsmål

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet lette etter minst én person i Hønefoss etter et slagsmål mandag kveld.

Klokken 17.40 mandag fikk politiet en telefon om en slåsskamp i Hønefoss. Flere menn skal ha braket sammen i Hønefoss sentrum.

Politiet var på ulykken på E16 like sør for Buttingsrud camping og kunne ikke forlate stedet. Slåsskampen skal ha blitt avsluttet.

Turte ikke gå ut

Klokken 18.45 fikk politiet melding om at en av mennene som hadde vært innblandet i slåsskampen, ikke turte å forlate lokalet han befant seg i Hønefoss sentrum, av frykt for å bli tatt.

En politipatrulje reiste og hentet mannen og ble med ham hjem. Han skal ha hatt skader i et kne som følge av slåsskampen tidligere på kvelden.

LES OGSÅ: Kvinne kritisk skadet i frontkollisjon

Hentet av ambulanse

Det var også en annen person i boligen, og vedkommende var så dårlig at han ble tatt med i en ambulanse. Operasjonsleder i politiet, Marianne Mørch, sier det er uklart om mannen hadde vært med i slagsmålet, eller om han bare var syk. Også den opprinnelige fornærmede, som hadde vondt i kneet, var med i ambulansen.

Politiet lette mandag kveld etter en eller flere navngitte personer i Hønefoss. Ved 22-tiden mandag kveld sier operasjonsleder Mørch at de har vært i kontakt med noen, men at det ikke har tilført saken noe.

– Gjør politiet noe mer med denne saken nå?

– Nei, det gjør vi ikke. Vi avventer om det eventuelt kommer noen anmeldelser i etterkant, sier Mørch.

LES OGSÅ: Politiet har bedt om bistand fra krimteknikere

Kommentarer til denne saken