Gå til sidens hovedinnhold

Til minne om min kjære sønn Stein Fagervold

Minneord

Du ble født 20.09.1971 og er enegga tvilling. Du og Ståle vokste opp i Haug og gikk på Vang barneskole. Var med i Vang skoles musikkorps, var også fanebærere, noe dere var stolte av.

Så var det Haug ungdomsskole, etter det ble det tre år på yrkesskolen. Deretter jobb på fabrikk. De var også et år sammen i militæret, hvor ni måneder var på Porsangermoen. På fabrikken jobbet de i hver sin avdeling, mens de etter hvert tok artium på kveldstid. Etter dette tok de en Bachelorgrad i Informasjonsteknologi.

Etter skolen jobbet Stein en kort periode som Webdesigner før han jobbet 6,5 år i Buskerud fylkeskommunes IT avdeling. På denne tiden bodde han sammen med Turid, og de fikk sitt første barn, Tore Gunnar, i 1997. Det var stor stas. I 1999 mister Stein sin søster Ann Kristin, han tar da over ansvaret for hennes datter Benedicte. I 2004 får de sin andre sønn, Ole Kristian. Han var veldig stolt av sine barn. De var mye ute i naturen, fiska, tente bål og koste seg.

Ellers så var det bursdager, juleselskaper, han var limet i familien. Han var også veldig snill og hjelpsom. Det var aldri nei når en spurte, eller han sa trenger du hjelp. Stein og Turid skiller lag, han flytter til Haug. Han treffer senere Gislene som han gifter seg med, de bor i Haug inntil 2013, da flytter de til Oslo. I mars 2013 begynte han hos Finanstilsynet og jobbet fram til nå som seniorrådgiver i IT-avdelingen, hvor han trivdes svært godt. I 2016 rammer tragedien på nytt, han mister Benedicte som han var så glad i og stolt av, dette var veldig tungt.

Stein var også mye syk, han slet med vond rygg i mange år før han ble operert i 2018. Stein hadde også sterk astma med store pusteproblemer. Men, selv om han var mye syk tenkte han på de andre i familien med bursdager, juleselskap og grilling om sommeren.

Den 18. oktober fikk jeg en trist beskjed om at Stein hadde hatt hjertestans, men lå i respirator, han levde, vi hadde et håp, men etter som tiden gikk skjønte vi at det var dårlig. Han våkna ikke, hjerneskaden var for stor.

Du var oss så kjær, så tung og miste, du var en solstråle til det siste.

Fred være med deg, min kjære sønn Stein.

Mamma

Kommentarer til denne saken