Jorunn ble født i Drammen 8. oktober 1957. Hun døde etter kort tids sykdom 31. oktober i år og fikk sitt siste hvilested på Hønefoss kirkegård etter at familie og venner tok avskjed med henne i kapellet. Pastorene Susan Gatwiri Mati og Ivar Granum forrettet. Det var sang av Marit Nygård og musikk av Audun Frode Ringkjøb.

Jorunn vokste opp i Hønefoss hos foreldre Gerd og Sverre Johansen. Senere kom lillebror Trond. Jorunn var aktiv i søndagsskolen og også i ungdomsmiljøet Filadelfia. Siden tilhørte hun Metodistkirken hvor hun arbeidet på kontoret en periode. Hun var dyktig, nøyaktig og lett å samarbeide med.

Sangen fulgte Jorunn gjennom hele livet. Det var varme og formidlingsevne i sangen hennes. Jorunn hadde en egen evne til omtanke og omsorg. Hun hadde hjerte for mennesker! I mange år har hun sammen med mannen, Per, arbeidet for Evangeliesentrene, først på Roa og siden besøk rundt på ulike sentre. Alltid var sangen og omsorgen med.

Jorunn og Per har bodd mange ulike steder. De siste årene på Haldenjordet. Hjemmet deres er fylt av lunhet og trivsel. Og trivsel har det vært både for hund og katt også.

Jorunn var en ivrig og dyktig strikkedame og svært flittig på Facebook og hadde mange venner der. Hun spredte glede og humor, og skrev iblant dype betraktninger på FB.

Jorunn var en flittig bibelleser. Bønnelivet var en viktig del av Jorunns og Per samliv.

Vi lyser fred over Jorunns gode minne!