I flere perioder og mange år har jeg trent håndball-lag i Hønefoss Sportsklubb, og de aller fleste årene med deg som leder. Du var en god leder som hele tiden hadde en plan på hvor klubben skulle og dette kulminerte med opprykk og spill i 1. divisjon i to sesonger.

Jeg var heldig og fikk være en del av dette sammen med deg og mange andre. Selv om det ble mange både opp og nedrykk med seniorhåndballen på Ringerike, sto du alltid i front og hadde en plan på veien videre. Du ville at klubben skulle lykkes.

Du mente at det gikk an å ha både topp og bredde i sammen klubb, noe jeg er helt enig i. Du var aldri redd for å ta kanskje innimellom upopulære avgjørelser og ikke minst vanskelige avgjørelser, dette var en klubb på vei opp og frem helt avhengig av. Du var aldri vanskelig å spørre om ting, og jeg følte at jeg kunne ta opp det meste direkte med deg.

Jeg har nok ikke alltid vært enig i alle dommeravgjørelsene du har hatt i de utallige kampene du har dømt lagene jeg har trent, men du stilte alltid velvillig opp da vi spurte om dømming. Du vil bli savnet i håndball-miljøet, Jan Erik.

I dag går tankene til Ragnhild og din øvrige familie, som du alltid snakket om og var så glad i.

Fred over ditt minne.

LES OGSÅ:

Ildsjelen Jan Erik Gulbrandsen er død: – Han har betydd utrolig mye

Minneord Jan Erik Gulbrandsen: – Engasjert styreleder i Hønefoss Sportsklubb