Åsbygda er noe helt spesielt for NRK-mannen og musikeren Thomas Felberg, selv om han bare har bodd de første åtte månedene av sitt liv der.

– Jeg har min mor boende der nå, og jeg har mye familie i Åsbygda. Jeg er der så ofte muligheten byr seg, men når det gjelder mitt musikkliv og det jeg bedriver som entertainer, er det første gang jeg besøker Gledeshuset. Derfor gleder jeg meg bokstavelig talt ekstra til lørdag kveld, sier Thomas.

Han håper mange vil være med på en lørdagskveld med quiz fra rockemusikkens historie, som han kaller «Snusk og rask fra rockehistorien – en helaften med Thomas Felberg.»

– Jeg kan love mye moro med musikk og quiz som omhandler spørsmål rundt rocken med de store stjernene gjennom historien. Jeg legger opp til mange spennende musikklipp, ispedd gøyale historier, litt i samme sjanger som blant annet mitt NRK-program Tidsbonanza. Dette blir rockin 'fun, uformelt og morsomt, så jeg håper mange tar en tur innom Gledeshuset, inviterer en opplagt Thomas Felberg, når Ringerikes Blad snakker med han.

LYST TIL Å FINNE PÅ NOE I HELGEN? Sjekk Det skjer-kalenderen her