Terje gikk ut av tiden nå i begynnelsen av januar etter et kort sykdomsforløp. Vi er mange som har reagert med sorg, sjokk og vantro etter å ha mottatt den triste beskjeden om Terje sin bortgang.

De fleste på Ringerike kjenner Terje som en engasjert samfunnsdebattant, med sterke meninger og skarpe leserinnlegg og kronikker i lokalavisen.

Han hadde en egen evne til å rette fokus på saker, - ofte mangler og avgjørelser som åpenbart kunne og burde vært bedre håndtert.

Humoristisk og avslappet

Han var ikke spesielt opptatt av respekt eller ærbødighet overfor personer med makt, penger eller myndighet.

Enkelte av hans motdebattanter i avisen kunne være preget av å være utfordret eller tråkket på tærne. Ved kun å lese Terjes innlegg i avisen kunne man sitte med et inntrykk at dette var en sinna mann.

Hvis du snakket med han direkte om aktuelle saker ville du raskt oppdage et annet bilde. Han var humoristisk, avslappet og var definitivt mer opptatt av sak enn person når han engasjerte seg.

Opptatt av muligheter

Som medeier og driver av Kooperativen på nordsia kom Terje sine kreative og iderike sider til sin rett.

Han var mest opptatt av muligheter og bidro sterkt til at stedet kunne kalles byens minste kulturhus. Han trengte «bare» noen rundt seg som kunne gjennomføre, og det hadde han også.

Terje hadde et sterkt engasjement rundt HBK. Vi delte både lykkerusen ved opprykk og spill i eliteserien, og undring og fortvilelse ved at klubben ikke lyktes med å stabilisere posisjonen som et av topplagene i Norge.

Vi hadde felles glede av quiz og de siste årene fikk vi med oss mange av Panthers hjemmekamper.

Skråblikk på små og store saker

Ditt skråblikk på små og store saker over et par pils på puben trer i dag frem som gode opplevelser sammen med deg. Jeg kommer til å savne deg som kamerat.

På det private plan delte ikke Terje så mye. De gangene han fremsto som stolt og med ekstra varme var når han snakket om sine nærmeste. Spesielt Fredrikke, Anette og mor Synnøve.

Terje, du ble borte alt for tidlig.