Vi får bli med på turen som gikk gjennom Hemsedal og over til Lærdal, der Haakenstad overnattet før han kjørte til Øvre Årdal og gikk inn i Vettismorki, inngangsporten til Jotunheimen. Han tar oss så med til Vettisfossen, Nord-Europas høyeste foss med et fritt fall på 275 meter. Det var da 40 år siden han var der første gang. Neste dag tok han båten på Nærøyfjorden fra Aurland til Gudvangen, før turen gikk hjem via Hol.

Per M. Haakenstad kjøpte sitt første kamera i 1968. Siden den gang har det blitt mange nye kameraer og mange bilder. Fotograferingen har gitt ham mange flotte naturopplevelser gjennom alle årstidene.

Han har vært ansatt i Ringerikes Blad i 19 år, og har frilanset der i mange flere år. Det har blitt to bøker om naturopplevelser på Ringerike, og han har også utgitt en diktbok sammen med Tom Erling Rørvik, der Haakenstad står for bildene. Siden 2018 har han levert bilder til Ringerikskalenderen. Det blir anledning til å kjøpe noe av dette på Temakafeen.

Mer informasjon om Per M. Haakenstad og hans arbeid finner du på www.fotoper.no

Som vanlig er det gratis inngang. Kaffe og nystekte vafler fås kjøpt. Velkommen til Temakafé med bilder fra flott vestlandsnatur!