Navn: Magnus Tuv Myhre

Alder: 16

Bor: Jevnaker

Aktuell: Friidrettsutøver

Hvor lenge har du holdt på med friidrett?

Jeg har holdt på med idrett siden jeg var åtte år, men begynte først å løpe da jeg var ti, med Hytteplanmila. Først langrenn, som introduserte meg for løping.

Hvorfor startet du å drive med friidrett?

Jeg startet med løping fordi når jeg var på både fotball- og skitrening syntes jeg at løping var artig. Jeg har også aktive foreldre så jeg har vært i aktivitet omtrent hele livet mitt.

Hvem er ditt største forbilde?

Det er noen utøvere jeg beundrer mer enn andre, som Usain Bolt og Philippe Gilbert.

Hvor mange ganger i uka trener du?

Jeg trener seks-ni ganger i uka.

Hvor henter du motivasjonen din fra?

Mye av motivasjonen min kommer fra av at jeg alltid har syntes det er gøy å forbedre meg selv. Jeg synes også løping er morsomt, fordi man får se mye av naturen og spesielt når jeg løper på steder jeg aldri har vært før.

Hvor ser du deg selv om ti år?

Om ti år ser jeg meg selv forhåpentligvis med en god jobb og kanskje en familie, Jeg jobber ganske mye med skolen, for jeg har for lenge siden innsett at jeg ikke kommer til å kunne leve av å løpe.

Hva er målet ditt for denne løpesesongen?

Målet mitt for denne sesongen er å slå mine rekorder på 3, 5 og 10km. Men hvis jeg vinner et par løp skader jo ikke det.

Hvordan tilbringer du dagene uten trening?

Dagene uten trening bruker jeg ikke til noe spesielt. Jeg gjør bare det jeg ellers ville gjort, bortsett fra at jeg eventuelt stikker ut med venner.

LES FLERE INTERVJUER: