– Takk til kommunen for ny asfalt

Ny asfalt: på Østsideveien, Nes i Ådal. Foto: Olaug Hømanberg

Ny asfalt: på Østsideveien, Nes i Ådal. Foto: Olaug Hømanberg Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje – Jeg ser av innlegg i avisa at mange klager på dårlige gater. Vi som bor langs Østsideveien på Nes kan ikke gjøre annet enn å takke Ringerike kommune for en strålende ny vei. Dette fortjener dere tommelen opp for, sier Harald Hømanberg.

Kjos-pris 1

– Bjørn Kjos bør absolutt hedres. Takket være ham og hans ideer har folk flest råd til å benytte fly til sine reiser. Jeg har tatt vare på en flybillett fra den tid da SAS var dominanten i Skandinavia, nærmere bestemt i 1999, altså for 20 år siden. Strekningen var Kastrup-Fornebu, og prisen var 3.337 kroner! Janne Carlzons smilekurs var for lengst glemt, og det beste med hele flyturen var at den var fort overstått. Heia for Bjørn Kjos og Norwegian, skriver Anders Skrataas til Direkte linje.

BAKGRUNN: Tidligere konkurransedirektør: – Bjørn Kjos bør få en ærespris

Kjos-pris 2

– Veldig godt forslag med at Bjørn Kjos får en pris. Han har gjort en kjempeinnsats, sier Finn Edvardsen til Direkte linje.

Kjos-pris 3

– Jeg mener det er helt høl i huet å snakke om at Bjørn Kjos skal få ærespris. Det kan vel ikke være sånn, at alle som tjener penger, skal ha en ærespris, sier Bjørn Torvaldsen.

– Ta en prat med Q-Park

– Nå må Ringerike kommune tar en alvorlig prat med den norske ledelsen i det internasjonalt eide parkeringsselskapet Q-Park, der p-betjentene tydeligvis ikke viser antydning til fornuft i jobben, sier Svenn Bagaasen.

– Er skiltingen for dårlig, er det selskapets ansvar. Men hva med dem som har gitt de store områdene på Thoresen-parkeringen og Tippen fritt fram for Q-Park, og som trolig tjener store penger på avgiftene? Det vi har lest om de siste dagene er i hvert fall dårlig reklame for Hønefoss, og spørsmålet er om Q-Park bør få fortsette sin virksomhet i Hønefoss? Mitt forslag er: Kutt ut Q-Park og la kommunen overta denne jobben, sier Svenn Bagaasen.

BAKGRUNN:

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken