Det er bra han tar sjølkritikk for det Frp har ansvaret for, og vi i Senterpartiet er glade for at Frp nå lover velgerne at partiet vil støtte en oppløsning av Viken når det blir fremmet i fylkestinget.

LES OGSÅ: Fjern fylkeskommunen – vekk med Viken | FrP

I innlegget sier Frp iFjern fylkeskommunen – vekk med Viken | FrP sin kjente stil at de har en primærpolitikk og så en sekundærpolitikk.

Arbeider imot

I Senterpartiet har vi bare én mening. Vi har arbeidet imot Viken hele veien og er det sikre alternativet dersom man vil oppløse mastodonten Viken og ha tilbake Buskerud som eget fylke.

Senterpartiet er for desentralisering av makt, arbeid og kapital. Frp står dessverre for sentralisering. Det Frp omtaler som sin primærpolitikk, er å fjerne fylkeskommunen.

De vil erstatte fylket med noen få store kommuner. Nå er det på tide at Morten Wold og Frp er ærlige.

Hva vil Frp?

Hva vil Frp med Buskeruds kommuner? Hvilke kommuner vil Morten Wold slå sammen? Hvilke kommuner mener Morten Wold leverer for dårlige tjenester?

Fremskrittspartiet har i siste stortingsperiode vært med på å slå sammen mange fylker og kommuner med tvang uten å blunke.

At Frp nå sier at fremtidige kommunesammenslåinger skal baseres på frivillighet har dessverre liten troverdighet.

Les også

Fjern fylkeskommunen – vekk med Viken | FrP

Parolen som gjelder hos sentraliseringstilhengerne er dessverre; vil du ikke, så skal du. Vi tar deg med dårlig økonomi. Altså, såkalt frivillig tvang.

Gode tjenester

Senterpartiet mener dagens Buskerud-kommuner er fullt ut i stand til å levere gode tjenester, forvalte arealene og være en god arena for folkestyret.

Etter åtte år med sentralisering av politi, tingretter, skattekontor, kommuner og fylker er tiden inne for å løfte hele fylket.

Folk som vil ha Buskerud som eget fylke, sikre dagens kommunestruktur og gi et trygt velferdstilbud for folk i by og bygd, bør stemme Senterpartiet.