Gå til sidens hovedinnhold

Vi går mot storfavoritten til lunsj

Godbitene er jobbet frem til lunsjen, og vi er veldig klar for en solid opptur denne tirsdagen! Du blir vel med oss i jakten på julecashen?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Romme står for dagens V4-lunsjomgang, og det er en fin omgang vi har foran oss. Vi skal prøve å felle storfavoritten i V4-2, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Gordon’s Wine – Fikk maks i debuten, men gjorde uansett et OK løp. På klokken stod det 14 s 700m. Vi tror denne har gått MYE frem med det løpet i kroppen, og forventer den flere hakk forbedret til denne starten. En strykning gjør dessuten sporet mindre dårlig, og den burde takle det. Vi tror på en solid sjanse selv om kusken ikke er den beste.

V4-2 : 13 Tåga Viktor – Er en bedre hest enn favoritten 8 Jokke Ålj, og når disse møtte på Färjestad 7. september, ja, da «knuste» Tåga Viktor favoritten etter en langt tøffere reise. Skal gå med sko nå, men det er ikke noe problem, og den har vunnet flere løp med den balansen tidligere. Formen er dessuten veldig bra, og den er verdt et forsøk mot favoritten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 10 Alorac Mathbell –
Holder sin flotte form, og var bunnsolid til seier sist. Viste da 11 s 800m. Har vunnet fem løp med sko på alle fire, og den balansen er ikke et problem. Distansen er heller ikke et problem, og klaffer det bare litt på veien så burde denne være med å kjempe om det. OBS!

V4-4 : 7 Flavienne Lascaux – Leverte et BRA prøveløp, og var et aldri så lite skrik på Solvalla etter avbrekket sist. Da feilet den imidlertid direkte, og det var game over før moroa var begynt. Nå er den billigere ute, og feilfritt duger denne. OBS!


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.